Használt autók

Hogyan válasszak használtautót?


Ön sem igazodik el a használt autók világában?

Megfelelő használt autó kiválasztásaÖnnek már nyilván van elképzelése arról, hogy milyen használtautót szeretne vásárolni, mire - és hogyan szeretné használni. Biztos a dolgában? Autókereskedésben dolgozva nem egy olyan esettel találkoztunk, mikor a nem körültekintő autó vétel után a kezdetben jó vételnek tűnő használt autó később nagyon sok fejtörést okozott az autó tulajdonosának. Ön ne legyen áldozat, aki a használt autó vétel után megbánja a korábbi autó vásárlást.  Válasszon szakértők segítségével, hogy a használt autó hosszú távú használat mellett is olcsó autó maradjon.

Válasszon aktuális használtautó kínálatunkból »


Hogyan igazodhat el a használt autók világában?

Mielőtt belevág a használtautó vásárlásba, nem árt, ha felvértezi magát néhány fontos ismerettel, ami segíteni fogja Önt az igazán jó használt autó megtalálásában. A használt autók piaca, hasonlóan az új autókéhoz nagyon változatos. Először is tisztában kell lennie azzal, mire is van szüksége pontosan, milyen célra keres használt autót. Más fajta használt autót érdemes választania magáncélra, és megint más használt autó fogja kielégíteni igényeit, ha a használt autót, amit vásárolni szeretne egy vállalat fogja majd használni.Mire kell feltétlenül gondolnia, mielőtt kiválasztja következő használtautóját?

Az Ön autóhasználati szokásaiból már önmagában több tulajdonsága meghatározható az autónak, amelyek alapján könnyedén megtaláljuk önnek a következő járművét a használt autók piacán. Nagyon sok szempont van, ami meghatározza azt, hogy milyen az a használt autó, ami Önt majd hosszú távon kielégíti. Ha például magáncélra keres használt autót, akkor figyelembe kell venni, hogy csak munkába járásra használja, vagy ezzel kíván menni például bevásárolni, esetleg a gyerekekért a bölcsődébe, óvodába, iskolába. Ahhoz, hogy egy olyan használt autó birtokosa lehessen, ami valóban minden igényének megfelel, és hosszú ideig lehet társa majd az utakon, válassza az Auto-Boxot, ahol szakembereink már várják kérdéseit, hogy együtt megtalálják az Önnek legmegfelelőbb használt autót.

Aktuális használtautó kínálatunkat itt találja »Használt autók kicsiben és nagyban

Gyakran utazik együtt az egész család, csomagokkal együtt? Vagy legtöbbször egyedül hajt reggelente a munkahelyéig és este vissza? A folyamatos-, nagyobb mértékű terheléshez válasszon nagyobb teljesítményű használtautót, míg az egyszemélyes munkába járáshoz elegendő egy szerényebb teljesítménnyel megáldott – ugyanakkor takarékosabb használtautó is. A használt autók piacáról mindkét megoldást megtaláljuk Önnek. Ne késlekedjen, hívjon minket most, hogy minél előbb megtaláljuk az igényeinek megfelelő használtautót!Használt autók a városban és az országúton

Óriási használt autó kínálatHosszabb utakat tesz meg, vagy csak napi néhány kilométert? Néhány utcahossz megtételéhez, vagy a hétvégi nagybevásárláshoz szinte bármelyik használtautó megfelelő, amelyik a biztonságos közlekedésre alkalmas. Hosszabb utazásokhoz azonban ma már alapkritérium, hogy a használtautó fel legyen szerelve klímaberendezéssel, a megfelelő mennyiségű légzsákkal és kényelmes ülésekkel. Itt az Auto-Boxnál használt autók bőséges kínálatából választhatja ki biztonságos és kényelmes autóját.

 

Használt autók – olcsó autók

Ön használtautót szeretne venni, vagy olcsó autót? Esetleg mindkettőt? Ez lehetséges, de nem árt az elővigyázatosság, hogy a használt autó hosszú távon is kedvező vétel maradjon. Lehet, hogy Ön az autó vétel fontolgatásakor úgy érzi, „Igen, ez a használt autó kell nekem!”.  Igen ám, de ha nem körültekintő a vásárlás előtt, akkor könnyen lehet, hogy miközben meg van győződve arról, hogy jó áron jut a használt autóhoz, hosszútávon valójában rosszul jár. Megeshet, hogy a későbbi szervizelések, és karbantartások során kiderül, hogy a használt autó használtabb volt, mint gondolta. Ön ne kerüljön ilyen csapdába, az Auto-Box szakértőivel biztosan olyan használt autóhoz jut, amivel sokáig meg lesz elégedve. Hogy rendelkezésére álljon minden információ, erről a kérdésről összeállítottunk egy bővebb tájékoztatást Önnek:

Olcsó autók a használt autók piacán »Használt autók – használt papírok

A papírok rendben vannak? Nem elhanyagolható szempont használtautó vásárlásnál, hogy a kiszemelt gépjárműnek rendben vannak-e az okmányai, illetve ki intézi a használt autók műszaki vizsgáztatását és az átírást. A használt autók műszaki vizsgáztatása egyrészt költség, másrészt időbe telik. Az Auto-Box autókereskedés elvégezheti Ön helyett a papírmunkát – minden szükséges okmányt egy nap alatt elintézünk, hogy Önnek már csak utaznia kelljen használtautójával.


Auto-Box - Használtautó kereskedés

Bizonyára számos kérdés merült fel Önben a fentieken kívül a használt autókkal kapcsolatban, hiszen mindenki más és más típusú használtautóra vágyik, másfajta járműveket használ. Szeretné biztos kézzel kiválasztani következő használtautóját, csalódások nélkül? Hívja kollégánkat most! Örömmel állunk rendelkezésére, hogy Ön még sok boldog kilométert tehessen meg használtautójával:


Hívjon minket!

Tel:  +36 20 912 79 03; +36 20 297 37 00


Válasszon telephelyünkön lévő használt autók közül »


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
Cs. Attila
Eladtam nekik az Opelemet, alkudhattak volna kevesebbet, de így is rendben volt
Részletek >>
Kiss család
Gyorsan bonyolódott a hitelügyintézés és vihettem is az autót. Mióta...
Részletek >>
Sz. Endre
Egy olyan autót kerestem, ami nagy, kényelmes és hosszú távon is...
Részletek >>
K. Ildikó
Engem az 1 év garancia győzött meg (egyébként minden rendben volt)
Részletek >>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.