Autóhitel

Autóhitel használt autóra? Visszlízing, készpénzes autófelvásárlás hitellel terhelt autóra – teljes körű ügyintézés, ingyenes állapotfelmérés

Finanszírozó partnereink segítségével általában 2-3 munkanap alatt hozzájuthat autóhiteléhez és használtautójához anélkül, hogy órákat kellene sorban állnia, vagy többször elmennie a bankfiókba különböző iratokkal az autóhitel miatt. A legtöbb nagy, hazai autóhitel finanszírozóval meglévő partneri megállapodásunk lehetővé teszi Önnek a kényelmes és gyors autóhitel ügyintézést, és az Ön számára legmegfelelőbb autóhitel konstrukció kiválasztását.

autohitel-szakerto-auto-box-autokereskedes.jpg

Autóhitel szakértőnk

 

Használtautót autóhitelből?

Válassza ki kínálatunkból a megvásárolni kívánt autót és hozza el hozzánk, a lentebb felsorolt, autóhitel igényléshez szükséges dokumentumokat. Munkatársunk minden mást elintéz Önnek. Hitelbírálatát akár 24 órán belül elvégezzük, Önnek pedig nincs ezután más teendője, mint kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb használt autót, melyet 2-3 napon belül át is vehet, ha a hitelintézet folyósítja az autóhitelt.
Ne hezitáljon! Jöjjön el hozzánk még ma, beszéljük meg, hogy hogyan lehet a legoptimálisabb autóhitel segítségével minél hamarabb az Öné az a használt autó, amelyet kinézett magának.

 

Változni fog menet közben autóhitelem törlesztő részlete?

Az autóhitel összegét igényelheti Euro (EUR), Sváci Frank (CHF), vagy Forint (HUF) alapon. A Forint alapú autóhitelek esetében, a törlesztő részletek a futamidő végéig változatlanok maradhatnak, a jegybanki alapkamat változása okozhat csupán minimális eltérést ebben, vagyis nem kell attól tartania, hogy megduplázódik majd a futamidő alatt a törlesztő. A Merkantil bank által kiadott tájékoztató szerint egy 17 715 forintos törlesztőrészlet esetében 3%-os jegybanki alapkamat emelkedésekor, ami óriási változás és nem jellemző, 18 467 forintra emelkedik várhatóan. Viszont tudnia kell, hogy 2014-ben, 2015-ben (és bár még nem teljes évet írunk, de előre láthatólag 2016-ban is) végig a jegybanki alapkamat csökkenést mutatott, így a törlesztők is csökkentek. Jó kilátások, igaz?

autohitel-partnereink.jpg

Főbb autóhitel partnereink

 

Mitől függ az autóhitel törlesztő részleteinek nagysága?

A visszafizetendő autóhitel részleteinek mértéke függ a hitel devizanemétől (EUR, CHF, HUF), a megvásárolt gépjármű életkorától, a futamidő hosszától és a hitelösszeg mértékétől is. Konkrét autóhitel ajánlatot a részletek ismeretében, személyre szabottan adunk Önnek, miután ellátogatott hozzánk és megismertük igényeit.


Milyen autót vásárolhatok autóhitel igénybevételével?

Bármilyen használt autót vásárolhat autóhitel igénybevételével, legyen az személyautó, vagy kisteherautó. Használt autók esetében, az autó a futamidő lejáratakor maximum 18 éves lehet. Pl. egy most 15 éves autó még akár 36 hónapra finanszírozható. Válasszon kínálatunkból, és mi levesszük válláról az autóhitel ügyintézés terheit, így Önnek csak a legmegfelelőbb használtautó kiválasztása a dolga.

Vállalkozóként is igényelhetek autóhitelt?

Autóhitel vállalkozóknak, vállalkozásoknak Vállalkozók, társas vállalkozások számára is van lehetőség autóhitel igénybe vételére, ebben az esetben hozza magával az alább felsorolt – a vállalkozási formára vonatkozó – dokumentumokat. Válassza vállalkozásának is a legjobbat! Mi megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb autóhitelt, hogy minden gond nélkül választhassa ki és hasznosíthassa sokáig használtautóját.

 

Máshol vettem használt autót, hogyan vehetek fel autóhitelt?

Autóhitel ügyintézést máshol vásárolt használt autó esetében is örömmel vállalunk. Hozza el hozzánk a megvásárolni kívánt használt autót és a szükséges dokumentumokat. Örömmel elintézzük Önnek autóhitel igénylését, autólízingjét, visszlízingjét akkor is, ha nem tőlünk vásárolta a használt autót.

Autóhitel hozott autóra


Beépíthető-e a kötelező és a Casco-biztosítás az autóhitelbe?

A törlesztőrészletbe könnyedén beépíthető Casco biztosítás, amennyiben igényli azt. Ez lehet teljes körű Casco, vagy csak lopásra és totálkárra szóló. Mindkét esetben kedvező ajánlatot tudunk adni Önnek. De természetesen ez az Ön döntése, a bankok manapság már nem kötelezik az ügyfeleiket Casco kötésére.

Jöjjön el hozzánk és válasszon a legnagyobb biztosítók ajánlataiból.

 

Külföldi állampolgár vagyok, kaphatok autóhitelt?

Igen, külföldi állampolgárok is kaphatnak autóhitelt, ebben az esetben szükség van kezesre, aki magyar állampolgár.

 

BAR listás vagyok, kaphatok autóhitelt?

Attól függ, hogy passzív vagy aktív! Ha passzív BAR listás, vagy másképp fogalmazva passzív KHR listán szerepel, akkor kaphat autóhitelt, viszont kezesre mindenképpen szüksége lesz (ritka esetben elég az is, ha az önerő nagyon magas)! Aktív KHR listásoknak sajnos nem nyújtanak finanszírozást a bankok. Nem tudja, hogy aktív vagy passzív BAR-os? Érdeklődjön finanszírozó bankjánál, aki megadja Önnek a megfelelő tájékoztatást!


További kérdése van autóhitellel kapcsolatban?

Kérjük, hívja autóhitel ügyintéző kollégánkat a +36 20 389 01 71-as telefonszámon!


Autóhitel bírálathoz szükséges dokumentumok

Ha felkészülten érkezik, meggyorsítja autóhoz jutásának folyamatát, ezért kérjük, olvassa el az Önre vonatkozó szükséges dokumentumok listáját. Hitelkérelmi adatlapot és munkáltatói igazolás sablont le tud tölteni autóhitel irattárunkból!

Autóhitel alkalmazott, vagy nyugdíjas hiteligénylő részére:

Amennyiben Ön alkalmazott, vagy nyugdíjas, az alábbi dokumentumokat hozza magával autóhitel igényléséhez. A pdf dokumentumot akár ki is nyomtathatja.

 • érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával
 • adókártya
 • érvényes vezetői engedély
 • nyugdíjas igazolvány – nyugdíjszelvény vagy folyószámla kivonat
 • munkáltatói igazolás 3 havi bérrel – vagy folyószámlára utalt jövedelem esetén az utolsó 3 havi teljes bankszámlakivonat

Autóhitel igényléshez szükséges dokumentumok alkalmazottak, nyugdíjasok részére (letölthető pdf) »

Autóhitel egyéni vállalkozó számára:

Ha Ön egyéni vállalkozó, autóhitel igényléséhez a következő dokumentumokra lesz szüksége. A pdf dokumentumot akár ki is nyomtathatja.
 • vállalkozói igazolvány
 • adókártya
 • érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával
 • érvényes vezetői engedély
 • amely egyéni vállalkozó rendelkezik NAV által kiállított jövedelemigazolással és együttes jövedelemigazolással (azonnal kiállítják helyben vagy letölthető a NAV weboldaláról), az esetben csak azok szükségeses, és az alábbiak nem:
 • amennyiben a jövedelem bankszámlára történik úgy az utolsó 3 havi teljes bankszámlakivonat – vagy a vállalkozás könyvelője által kiállított munkáltatói igazolás
 • előző évi adóbevallás
Autóhitel igényléshez szükséges dokumentumok egyéni vállalkozók számára (letölthető pdf) »

Autóhitel társas vállalkozások esetében:

Társas vállalkozásként szeretne autóhitelt igényelni? Kérjük, hozza magával az alábbi dokumentumokat az autóhitel igényléséhez. A pdf dokumentumot akár ki is nyomtathatja.

 • 3 hónapnál nem régebbi cégkivonat
 • aláírási címpéldány
 • aktuális főkönyvi kivonat, mérleg és eredmény kimutatás az előző évről
 • cég ügyvezetőjének személyes okmányai (érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával - adókártya)
 • amely vállalkozás ügyvezetője rendelkezik NAV által kiállított jövedelemigazolással és együttes jövedelemigazolással (azonnal kiállítják helyben vagy letölthető a NAV weboldaláról), az esetben csak azok szükségeses, és az alábbiak nem:
 • a vállalkozás ügyvezetőjének a jövedelme bankszámlára érkezik, úgy az utolsó 3 havi teljes bankszámlakivonat – vagy a vállalkozás könyvelője által kiállított munkáltatói igazolás
 • előző évi adóbevallás
Autóhitel igényléshez szükséges dokumentumok társas vállalkozások esetében (letölthető pdf) »

 

Autóhitel irattár

Autóhitel kérelem, szükséges iratok Örömmel elvégzünk Ön helyett minden szükséges papírmunkát az autóhitel igénylésétől a forgalomba helyezésig. Ha azonban még olajozottabbá akarja tenni együttműködésünket, kérjük töltse ki a szükséges dokumentumokat, mielőtt eljön hozzánk. Az autóhitel igényléséhez szükséges dokumentumokat az alábbi linkekre kattintva töltheti le.

 

Autóhitel hitelkérelmi adatlapok

Hitellel terhelt használt autója van, de pénzre van szüksége?

Megoldásunk az autófelvásárlás!

Hitellel terhelt autó esetében is élhet az autófelvásárlás lehetőségével! Jöjjön be hozzánk még ma, és mi készpénzben fizetünk használtautójáért. Az autófelvásárlás előtt ingyenes állapotfelmérést végzünk használt autóján, így Ön biztos lehet benne, hogy az autófelvásárlás révén Ön tényleg annyi pénzhez jut, amennyi megilleti.

Sokan kerültek a közelmúltban olyan helyzetbe, hogy nem maradt számukra jobb megoldás, mint egy autókereskedés autófelvásárlás szolgáltatásával élni. Ne szégyellje, inkább oldja meg problémáját a megbízható autókereskedésnél, az Auto-Boxnál. Mi az autófelvásárlás révén segítünk Önnek, és a gondjait, tarotázsait egyik napról a másikra elfelejtheti. Az autófelvásárlás minden papírmunkáját ránk bízhatja, Önnek csak egy teendője van, betérni hozzánk autójával és az autóhitellel kapcsolatos papírjaival, majd igényelni az autófelvásárlást. Szakembereink hétfőtől szombatig állnak rendelkezésére, ingyenesen felmérik használt autója állapotát, és a lehető legtöbb készpénzt adják azonnal cserébe a használt autójáért. Mert van olyan üzlet, amivel mindkét fél jól jár. Az autófelvásárlás az Auto-Boxnál ilyen!

Készpénzes autófelvásárlás

 

Hitellel terhelt használt autóját még jobbra cserélné?

Autó beszámítás a jó választás!

Nálunk használtautó cseréjét is könnyedén megoldhatja. Az autófelvásárlás mellett arra is lehetősége van, hogy a már meglévő használt autó beszámítása révén Ön egy olyan használt autóhoz jusson, ami nem csupán kitűnő minőségű, de olcsó autó is egyben. Kényelmesen, egy lépésben adhatja el régi, és szerezheti be új használt autóját. Mi minden papírmunkát elintézhetünk Ön helyett, ami egy autó vásárlás és autó eladás kapcsán felmerülhet. Az eladni kívánt használt autó hitelével kapcsolatos papírokat mindenképpen hozza magával! Természetesen új használt autójánál is igényelhet autóhitelt.

Használtautó beszámítás


Visszlízing? Az Auto-Box autókereskedéssel biztos jól jár!

Van autója, de készpénzre van szüksége azonnal? Nem feltétlenül kell az autó eladása mellett döntenie és autófelvásárlásra bocsátania használt autóját. Pénzhez juthat a nélkül is, hogy az autó eladása kényelmetlenségeket okozna Önnek. Hozza be hozzánk a használt autót, és mi visszlízinget intézünk rá finanszírozó partnereink segítségével. Ez azt jelenti, hogy a bank megvásárolja használt autóját, amit egy összegben azonnal kifizet Önnek. Ön havonta fizeti a törlesztőrészletet a banknak, a használt autó tulajdonjoga az utolsó törlesztő részlet kifizetésével pedig visszaszáll Önre. Így az autója is megmarad és készpénzhez is jut!

További hasznos információkat szeretne megtudni? Lépjen tovább visszlízing oldalunkra!

Visszlízing

 

Hívjon minket most, találjuk meg az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

+36 20 389 0171

Fontos információ: Az autóhitelt, mint az autólízing szinonímáját használtuk weboldalunkon a közérthetőség kedvéért. A hitel és a lízing között annyi a különbség, hogy lízingnél a tulajdonjog és a törzskönyv csak a tartozás kifizetése után száll a bankról az ügyfélre.


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2022 év végi ünnepi nyitvatarás
Részletekért kattintson!
Részletek >>
Mindszentek 2022
A szokásostól eltérő nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2021 decemberi és januári ünnepi nyitvatartás
A két ünnep között is nyitva vagyunk, a részletekért kattintson!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
2021.augusztus 20. ünnepi nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>
2020 decemberi és januári ünnepi nyitvatartás
A két ünnep között is nyitva vagyunk, a részletekért kattintson!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
Z. Flórián
Olcsó használt autót kerestem, ami megbízható, és nem kell sokat...
Részletek >>
L. Balázs
Az Auto-Boxról az a véleményem, hogy egy rendes kereskedés, amit a...
Részletek >>
C. Ottó
Telefonon is jó tájékoztatást kaptam a kinézett autóról, aztán...
Részletek >>
N. Patrik
Ebben a pusztító 37 fokokban felüdülés volt egy légkondis...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret