Autóhitel

Autóhitel használt autóra? Akár 0% önerővel! Visszlízing, készpénzes autófelvásárlás hitellel terhelt autóra – teljes körű ügyintézés, ingyenes állapotfelmérés

Finanszírozó partnereink segítségével általában 2-3 munkanap alatt hozzájuthat autóhiteléhez és használtautójához anélkül, hogy órákat kellene sorban állnia, vagy többször elmennie a bankfiókba különböző iratokkal az autóhitel miatt. A legtöbb nagy, hazai autóhitel finanszírozóval meglévő partneri megállapodásunk lehetővé teszi Önnek a kényelmes és gyors autóhitel ügyintézést, és az Ön számára legmegfelelőbb autóhitel konstrukció kiválasztását.

autohitel-szakerto-auto-box-autokereskedes.jpg

Autóhitel szakértőnk

 

Használtautót autóhitelből?

Válassza ki kínálatunkból a megvásárolni kívánt autót és munkatársunk minden mást elintéz Önnek. Hitelbírálatát akár 24 órán belül elvégezzük, Önnek pedig nincs ezután más teendője, mint kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb használt autót, melyet 2-3 napon belül át is vehet, ha a hitelintézet folyósítja az autóhitelt.
Ne hezitáljon! Jöjjön el hozzánk még ma, beszéljük meg, hogy hogyan lehet a legoptimálisabb autóhitel segítségével minél hamarabb az Öné az a használt autó, amelyet kinézett magának.

 

Változni fog menet közben autóhitelem törlesztő részlete?

Az finanszírozási összeget manapság minden ügyfél Forint (HUF) alapon igényli. A Forint alapú autólízingek esetében, a törlesztő részletek a futamidő végéig változatlanok maradnak, teljesen fixek. Ön azt a törlesztő részletet fogja fizetni végig, amit szerződéskötéskor aláír, akármi is történjen a piacon. Nem kell tartani a jegybanki alapkamat változásától sem.

bankok.jpg

Főbb autóhitel partnereink

 

Mitől függ az autóhitel törlesztő részleteinek nagysága?

A visszafizetendő lízing részleteinek mértéke függ a megvásárolt gépjármű életkorától, a futamidő hosszától és a finanszírozási összeg mértékétől is. Konkrét ajánlatot személyre szabottan adunk Önnek, miután ellátogatott hozzánk és megismertük igényeit. Esetlegesen telefonon is tudunk segíteni előzetes kalkulációval. A piacon elérhető legjobb ajánlatokkal várjuk leendő ügyfeleinket! Keressen bizalommal!

 

Milyen autót vásárolhatok autóhitel igénybevételével?

Bármilyen használt autót vásárolhat autólízing igénybevételével, legyen az személyautó, vagy kisteherautó. Használt autók esetében, az autó a futamidő lejáratakor maximum 18 éves lehet. Pl. egy most 15 éves autó még akár 36 hónapra finanszírozható. A kisteherautók 15 éves korig finanszírozhatóak. Válasszon kínálatunkból, és mi levesszük válláról az ügyintézés terheit, így Önnek csak a legmegfelelőbb használtautó kiválasztása a dolga.

 

Vállalkozóként is igényelhetek autóhitelt?

Autóhitel vállalkozóknak, vállalkozásoknak Vállalkozók, társas vállalkozások számára is van lehetőség autóhitel igénybe vételére, ebben az esetben hozza magával az alább felsorolt – a vállalkozási formára vonatkozó – dokumentumokat. Válassza vállalkozásának is a legjobbat! Mi megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb autóhitelt, hogy minden gond nélkül választhassa ki és hasznosíthassa sokáig használtautóját.

 

Máshol vettem használt autót, hogyan vehetek fel autóhitelt?

Autóhitel ügyintézést máshol vásárolt használt autó esetében is örömmel vállalunk. Hozza el hozzánk a megvásárolni kívánt használt autót és a szükséges dokumentumokat. Örömmel elintézzük Önnek autóhitel igénylését, autólízingjét, visszlízingjét akkor is, ha nem tőlünk vásárolta a használt autót.

Autóhitel hozott autóra


Beépíthető-e a kötelező és a Casco-biztosítás az autóhitelbe?

A törlesztő részletbe könnyedén beépíthető Casco biztosítás, amennyiben igényli azt. Ez lehet teljes körű Casco, vagy csak lopásra és totálkárra szóló. Mindkét esetben kedvező ajánlatot tudunk adni Önnek. De természetesen ez az Ön döntése, a bankok manapság már nem kötelezik az ügyfeleiket Casco kötésére.

Jöjjön el hozzánk és válasszon a legnagyobb biztosítók ajánlataiból.

 

Külföldi állampolgár vagyok, kaphatok autóhitelt?

Igen, külföldi állampolgárok is kaphatnak autóhitelt, ebben az esetben szükség van kezesre, aki magyar állampolgár.

 

BAR listás vagyok, kaphatok autóhitelt?

Attól függ, hogy passzív vagy aktív! Ha passzív BAR listás, vagy másképp fogalmazva passzív KHR listán szerepel, akkor kaphat autóhitelt, viszont kezesre mindenképpen szüksége lesz (ritka esetben elég az is, ha az önerő magas)! Aktív KHR listásoknak sajnos nem nyújtanak finanszírozást a bankok. Nem tudja, hogy aktív, vagy passzív listán szerepel-e? Érdeklődjön finanszírozó bankjánál, aki megadja Önnek a megfelelő tájékoztatást!


További kérdése van autóhitellel kapcsolatban?

Kérjük, hívja autóhitel ügyintéző kollégánkat a +36 20 389 01 71-as telefonszámon!


Autóhitel bírálathoz szükséges dokumentumok

Ha felkészülten érkezik, meggyorsítja autóhoz jutásának folyamatát, ezért kérjük, olvassa el az Önre vonatkozó szükséges dokumentumok listáját.

Autóhitel alkalmazott vagy nyugdíjas hiteligénylő részére:

Amennyiben Ön alkalmazott, vagy nyugdíjas, az alábbi dokumentumokat hozza magával autólízing igényléséhez:

 • érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával
 • adókártya
 • érvényes vezetői engedély
 • nyugdíjas igazolvány – nyugdíjszelvény, vagy utolsó 3 havi bankszámla kivonat a nyugdíj összeg utalásával (internet bankról letöltött is megfelelő)
 • év eleji értesítő nyugdíjasoknak
 • munkáltatói igazolás a választott bankhoz – és/vagy bankszámlára utalt jövedelem esetén az utolsó 3 havi teljes kivonat (internet bankról letöltött is megfelelő)

 

Autóhitel egyéni vállalkozó számára:

Ha Ön egyéni vállalkozó, autóhitel igényléséhez a következő dokumentumokra lesz szüksége.
 • vállalkozói igazolvány (ha rendelkezik az ügyfél vele)
 • adókártya
 • érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával
 • érvényes vezetői engedély
 • NAV által, Önnek, mint magánszemélynek kiállított jövedelemigazolás
 • ügyfélkapuról letöltött, tételes NAV folyószámla kivonat (Itt a vállalkozása folyószámla kivonata kell, és tartozás nem lehet rajta)

Autóhitel társas vállalkozások esetében:

Társas vállalkozásként szeretne autóhitelt igényelni? Kérjük, hozza magával az alábbi dokumentumokat az autóhitel igényléséhez.

 • aláírási címpéldány
 • cég ügyvezetőjének személyes okmányai (érvényes személyi igazolvány – lakcímkártyával - adókártya)
 • cégének ügyfélkapujáról letöltött, tételes NAV folyószámla kivonat (Itt a vállalkozása folyószámla kivonata kell, és tartozás nem lehet rajta)
 • esetlegesen friss főkönyvi kivonat, és NAV tartozásmentességről igazolás

 

Munkáltatói igazolások

Cetelem

Cofidis

MHB Euroleasing

Merkantil Bank

 

Hitellel terhelt használt autója van, de pénzre van szüksége?

Megoldásunk az autófelvásárlás!

Hitellel terhelt autó esetében is élhet az autófelvásárlás lehetőségével! Jöjjön be hozzánk még ma, és mi készpénzben fizetünk használtautójáért. Az autófelvásárlás előtt ingyenes állapotfelmérést végzünk használt autóján, így Ön biztos lehet benne, hogy az autófelvásárlás révén Ön tényleg annyi pénzhez jut, amennyi megilleti.

Sokan kerültek a közelmúltban olyan helyzetbe, hogy nem maradt számukra jobb megoldás, mint egy autókereskedés autófelvásárlás szolgáltatásával élni. Ne szégyellje, inkább oldja meg problémáját a megbízható autókereskedésnél, az Auto-Boxnál. Mi az autófelvásárlás révén segítünk Önnek, és a gondjait, tarotázsait egyik napról a másikra elfelejtheti. Az autófelvásárlás minden papírmunkáját ránk bízhatja, Önnek csak egy teendője van, betérni hozzánk autójával és az autóhitellel kapcsolatos papírjaival, majd igényelni az autófelvásárlást. Szakembereink hétfőtől szombatig állnak rendelkezésére, ingyenesen felmérik használt autója állapotát, és a lehető legtöbb készpénzt adják azonnal cserébe a használt autójáért. Mert van olyan üzlet, amivel mindkét fél jól jár. Az autófelvásárlás az Auto-Boxnál ilyen!

Készpénzes autófelvásárlás

 

Hitellel terhelt használt autóját még jobbra cserélné?

Autó beszámítás a jó választás!

Nálunk használtautó cseréjét is könnyedén megoldhatja. Az autófelvásárlás mellett arra is lehetősége van, hogy a már meglévő használt autó beszámítása révén Ön egy olyan használt autóhoz jusson, ami nem csupán kitűnő minőségű, de olcsó autó is egyben. Kényelmesen, egy lépésben adhatja el régi, és szerezheti be új használt autóját. Mi minden papírmunkát elintézhetünk Ön helyett, ami egy autó vásárlás és autó eladás kapcsán felmerülhet. Az eladni kívánt használt autó hitelével kapcsolatos papírokat mindenképpen hozza magával! Természetesen új használt autójánál is igényelhet autóhitelt.

Használtautó beszámítás


Visszlízing? Az Auto-Box autókereskedéssel biztos jól jár!

Van autója, de készpénzre van szüksége azonnal? Nem feltétlenül kell az autó eladása mellett döntenie és autófelvásárlásra bocsátania használt autóját. Pénzhez juthat a nélkül is, hogy az autó eladása kényelmetlenségeket okozna Önnek. Hozza be hozzánk a használt autót, és mi visszlízinget intézünk rá finanszírozó partnereink segítségével. Ez azt jelenti, hogy a bank megvásárolja használt autóját, amit egy összegben azonnal kifizet Önnek. Ön havonta fizeti a törlesztőrészletet a banknak, a használt autó tulajdonjoga az utolsó törlesztő részlet kifizetésével pedig visszaszáll Önre. Így az autója is megmarad és készpénzhez is jut!

További hasznos információkat szeretne megtudni? Lépjen tovább visszlízing oldalunkra!

Visszlízing

 

Hívjon minket most, találjuk meg az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

+36 20 389 0171

Fontos információ: Az autóhitelt, mint az autólízing szinonímáját használtuk weboldalunkon a közérthetőség kedvéért. A hitel és a lízing között annyi a különbség, hogy lízingnél a tulajdonjog és a törzskönyv csak a tartozás kifizetése után száll a bankról az ügyfélre.


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
Z. László
Köszönöm az ajándék navit és garanciát!
Részletek >>
B. Árpád
Kinéztem két hasonló paraméterő ford focust, csak az döntött, hogy ti...
Részletek >>
S. Gréta
Én nem itt vettem használtautót, csak a közelben lakom, és segítséget...
Részletek >>
M. Ágnes
Örülök, hogy itt adtam el az autóm, mert nagyon jó áron vették meg,...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.