Autófelvásárlás

Autófelvásárlás

 

Vírus megelőzési protokollt vezettünk be autókereskedésünkben ügyfeleink és kollégáink védelme érdekében. Gumikesztyűt és maszkot használunk a teljes folyamat során, és minden higiéniai óvintézkedést megteszünk a védelmük érdekében!

Szeretné jó áron eladni autóját? Járatlan a használtautó kereskedelemben? Készpénzes autófelvásárlás a megoldás!

Hívjon:

06 20 980 5075

vagy

 

Autófelvásárlás ajánlatkérés gomb

 

Autófelvásárlás készpénzért

Hozza el hozzánk autóját, és mi készpénzért megvásároljuk Öntől. ÚJDONSÁG: Autó felvásárlás akár az Ön által megadott címen is! Legyen szó akár személyautóról, kisbuszról, kishaszon-járműről, vagy terepjáróról, az autófelvásárlás révén Ön azonnal készpénzhez juthat eladó sorba került járművéért cserébe 2005-östől, 2024-es évjáratig.

 

Mi pontosan ismerjük az autó adás-vétel és a használtautó felvásárlás minden lehetőségét. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ma már nagyon nehéz magánszemélyként gépkocsit eladni, hiszen mindenki a széles választékot kínáló autókereskedésekben vásárol. Autófelvásárlás szolgáltatásunkat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy az minél jobban megkönnyítse azon magánszemélyek helyzetét, akik az autófelvásárlás mellett döntenek.


Készpénzes autófelvásárlás

– hogyan működik?

Készpénzes autófelvásárlásVegye igénybe autófelvásárlás szolgáltatásunkat, adja el autóját gyorsan, kényelmesen. Ön elhozza hozzánk használt autóját, vagy egyeztetés után az országban bárhol megmutatja nekünk gépjárművét, és mi azonnal intézzük az autófelvásárlást, Önnek csak a készpénz átvételére lesz gondja. Autófelvásárlás esetén ingyenesen veheti igénybe állapotfelmérésünket, amely megelőzi az autófelvásárlás folyamatát. A vizsgálatot követően adásvételi szerződést kötünk Önnel, és készpénzben kifizetjük autója vételárát. Az autó eladás ezzel meg is oldódott az Ön számára. Az Auto-Box átvállalja az autófelvásárlással járó minden teendőt, Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot. Így lesz az autófelvásárlás egy olyan megoldás az Ön részére, amely nem jár semmilyen bonyodalommal.

Az autófelvásárlás kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket és a rá adott válaszokat itt olvashatja »

 

Autófelvásárlás országosan

Ügyfeleink elmondásaiból tudjuk, hogy vidéki megyeszékhelyeken, nagyvárosokban egyszerűen nem tudnak olyan magas árat adni használtautó felvásárláskor, mint Budapesten. Azt gondoljuk, hogy ennek az az oka, hogy nincsen elég nagy forgalmuk, hogy a megfelelő árat ki tudják Önnek fizetni. Az Auto-Box autókereskedés Budapest egyik fontos használtautó kereskedése, ahol nem csak helyben, de előzetes egyeztetés alapján az Ön által megadott címen is lehetséges a készpénzes autó felvásárlás! Bárhol az országban. Keressen minket telefonon (Autófelvásárlás telefonszám: 06 20 980 5075), vagy a lenti autófelvásárlás árajánlatkérő űrlap kitöltésével is egy lépéssel közelebb kerülhet autója eladásához. Ugrás az autó felvásárlás űrlaphoz!


Autófelvásárlás hitellel terhelt autóra

Autófelvásárlás szolgáltatásunkkal akkor is várjuk Önt, ha autóján hiteltartozás áll fenn. Az autófelvásárlásnak ilyenkor a hitel rendezése ugyanúgy része, mint az állapotfelmérés, melynek végén kiderül, hogy az autófelvásárlás során mennyi az autó vételára. Az autófelvásárlás így lesz az Ön számára egy kényelmes, gyors pénzszerzési lehetőség. A hitel rendezése Önnek természetesen ingyenes, mindössze annyit kell tennie, hogy mikor az autófelvásárlásra szánt autóját behozza az Auto-Box autókereskedésbe, akkor magával hozza a hitellel kapcsolatos papírokat is, amik alapján kollégáink felvehetik a kapcsolatot a kérdéses bankkal. Az autófelvásárlás egy ilyen hitelügyintézés esetén is a lehető leggyorsabban megtörténik.

Tudja meg az autófelvásárlás részleteit hitellel terhelt autó esetén itt »


Kishaszongépjármű felvásárlás

Természetesen nem csak személyautót, hanem használt kishaszongépjárművet is felvásárolunk készpénzért Budapesten. Akár használt kisteherautó, használt pickup, használt kisbusz, stb., az Auto-box azonnali készpénzes kifizetésel vállalja a maximum 3,5 tonna haszongépjármű felvásárlást budapesti telephelyén.

 

fiat-ducato-felvasarlas-auto-box.jpg opel-vivaro-tour-felvasarlas-auto-box.jpg volkswagen-transporter-felvasarlas-auto-box.jpg
Fiat Ducato Opel Vivaro Volkswagen Transporter


Tudjon meg többet a kishaszongépjármű felvásárlásról
»


Mit kell tennie, hogy jó áron adja el autóját?

Hozza el hozzánk használt autóját és kérje autófelvásárlás szolgáltatásunkat! Az Auto-Box ingyen és bérmentve azonnal elvégzi használt autója állapotfelmérését és értékbecslését. Ezután, akár már aznap kifizetjük Önnek használt autója kedvező vételárát készpénzben! 

Készpénzes autófelvásárlás Budapesten: jobb ajánlatot aligha talál, hívjon minket most a +36 20 980 5075 telefonszámon.

Tekintse meg az "Autófelvásárlás kisokos"-t, kapjon választ kérdéseire azonnal »


Miért válasszon minket?

  • Mert az autófelvásárlás keretén belül mi valóban megvásároljuk Öntől a használtautóját adásvételi szerződéssel – nincs zsákbamacska, nincs felesleges kockázat. Önnek a szerződés aláírásától és a vételár átvételétől kezdve nincs gondja többé régi autójára.

  • Mert teljes körű banki és okmányirodai ügyintézéssel állunk rendelkezésére az autófelvásárlás elejétől a végéig – nem kell felesleges sorban állással, levelezéssel, ügyintézéssel töltenie drága idejét. Csak eljön hozzánk (Budapest, Üllői út 738.) és mi az autófelvásárlás során mindent elintézhetünk Önnek, egy helyen.

  • Mert használtautóján fennmaradt banki tartozását is segítünk rendezni – nem kell drága áthidaló kölcsönök után járkálnia. Az autóján lévő hátralékot rendezzük a bankban az autó átvétele napján, így Ön az autófelvásárlás során egy lépésben, könnyen készpénzhez jut.
  • Több érvre van szüksége? Olvassa el cikkünket, garantáltan meggyőzzük!
    20 érv a hirdetési kálvária ellen »


Lecserélné használt autóját? Autófelvásárlás helyett autó beszámítás

Arra is van megoldás, ha Ön nem készpénzre, hanem egy új használt autóra szeretné váltani jelenlegi autóját. Ilyenkor autófelvásárlás helyett, válassza az autóbeszámítás szolgáltatásunkat, amivel elérheti, hogy egy lépésben szabaduljon meg régi használt autójától és tegyen szert kedvező áron az új használt autóra.

 

„Amikor kiderült, hogy egy újabb taggal bővül a családunk, nem volt kérdéses, hogy le kell cserélni a meglévő autónkat. Már előre aggódtam azon, hogy fogok mindent egyedül elrendezni: a használt autót eladni és újat keresni. Amikor az Auto-Box-hoz bementük nem is reméltem, hogy már az új autónkkal jövünk el, és hogy mindent egy helyen el tudtunk intézni. Az autóbeszámításnak köszönhetően pedig akkora az új családi kocsink, hogy akár ikrek is jöhetnek.”

Köszönet a rugalmas és gyors megoldásért:

Gergő és családja


Autó beszámítás jó áron?

Ha új autóra szeretné cserélni a régit, a márkakereskedés valószínűleg alacsony árat kínál Önnek a használt autó beszámítására. Ez érthető az ő oldalukról, hiszen ezek az autókereskedések új autók értékesítésével foglalkoznak, nem érdekük a használt autók jó áron történő vétele. De ez Önnek nem segít! Mi viszont igen! Használt autóját azonnal megvásároljuk készpénzes autófelvásárlás szolgáltatásunk keretében, sőt akár hiteltartozását is segítünk rendezni. Ha pedig már ki is nézte az új használt autóját, akkor autó beszámítás szolgáltatásunkkal tehet szert új, olcsó autójára.

Használtautó beszámítás - további információk »

 

Autó beszámítás és egy jó vétel egyben?

Válassza ki telephelyünkön a következő használt autóját kínálatunkból és cserélje le használtautóját akár már ma! Ön eljön hozzánk régi használtautójával, és egy újabbal mehet haza. Az autó beszámítás jobb üzlet Önnek, mint gondolná. Egy helyen és egy időben elintézzük Önnek a két használt autóval kapcsolatos papírmunkát, az állapotfelmérést, a használtautó felvásárlást és az autó beszámítást is! Mit jelent ez Önnek? Autó vásárlás és eladás egy lépésben, kényelmesen. Tudja meg az autófelvásárlás és az autó beszámítás részleteit szakértőktől, hívja az Auto-Boxot!

Autó csere tájékoztató »


Ennyi nem elég Önnek?

Akkor jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, milyen kényelmes és megbízható módon kínáljuk autófelvásárlás és autó beszámítás szolgáltatásainkat! Várjuk Önt fűtött/klimatizált irodánkban egy csésze gőzölgő kávé mellett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fentiek nem csupán ígéretek, hanem számon kérhető tények.

Útvonaltervezés - Budapest, Üllői út 738. Auto-Box Autókereskedés


Autófelvásárlás? Autó beszámítás? Eladná vagy lecserélné használt autóját? Hívja kollégánkat most a +36 20 980 5075 telefonszámon!

 

Vagy kérjen ingyenesen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével! Az űrlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait visszahívás céljából a cél teljesüléséig, de maximum 2 hétig tároljuk és ezután töröljük!


Autófelvásárlás - Ajánlatkérés

Az elküldés gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárul az Ön által megadott adatai kezeléséhez! Adatkezelési tájékoztató

 

 


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
V. Attila
Konkrét autóra jöttem, egy Suzuki WagonR+ra. Makulátlan állapotban...
Részletek >>
G. László
Én már annyiszor voltam a kereskedésben, hogy lassan törzsvásárló...
Részletek >>
K. Ildikó
Engem az 1 év garancia győzött meg (egyébként minden rendben volt)
Részletek >>
N. Lilla
Sok puszi, jók vagytok!
Részletek >>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.