Autófelvásárlás hitelügyintézéssel

Autófelvásárlás hitellel terhelt autónál?


Igen, az Auto-Box autókereskedésben ez sem akadálya annak, hogy Ön az autófelvásárlás révén gyorsan pénzhez jusson. Ismerje meg az autófelvásárlás előnyeit, és tudjon meg mindent arról, hogyan juthat kényelmesen pénzhez az autójáért cserébe még akkor is, ha azon hiteltartozás áll fenn.


Autófelvásárlás hitellel terhelt autó esetén?

Az Auto-Boxnál intézett autófelvásárlás során ez sem probléma. Ha olyan autó kapcsán kéri az autófelvásárlást, amelyen hiteltartozás áll fenn, hozza be a hitellel kapcsolatos papírokat, és kollégáink díjmentesen segítenek mindent elintézni az érintett bankkal. Mi tudjuk, hogy nem egyszerű egy hiteltől való megszabadulás, pont ezért az autófelvásárlást úgy alakítottuk ki, hogy Önnek az autófelvásárlás során a lehető legkevesebb teendője legyen.

 

Készpénzes felvásárlás hitellel terhelt autónál is!

Hiteles autó eladását tervezi? Forduljon az Auto-Boxhoz!


Hogy zajlik az autófelvásárlás egy hitellel terhelt autónál?

Az autófelvásárlás keretén belül díjmentesen rendezzük a tartozást a bankkal. Így Ön az autófelvásárlás révén akár úgy jut pénzhez, hogy nem kell hosszú órákat a bankban töltenie és papírmunkával foglalkoznia. Mi minden teendőt segítünk elrendezni a bankkal, Önnek csak az autófelvásárlás legkellemesebb részével kell foglalkoznia, vagyis a készpénz átvételével.


Sajnos rossz helyen vettem fel az autóhitelt, és nehezemre esett hónapról-hónapra fizetni a törlesztőket. Az Auto-Boxban szerencsére segítettek lezáratni a kedvezőtlen hitelt. Megértőek voltak velem és kedvesek, így nem csak a hiteles autó eladása okozta az örömömet, hanem a gyors, barátságos ügyintézés is. Köszönöm szépen,

Domján Erika

 

Autófelvásárlás adás-vételi szerződéssel

Az Auto-Box autófelvásárlását választva Önnek nem kell attól tartania, hogy bármi szabálytalanul történne. Az autófelvásárlás szerződéskötéssel és az autó közösen megállapított vételárának átadásával történik. Ez a biztosíték arra, hogy az autófelvásárlást követően Önnek semmi teendője nem lesz régi autójával kapcsolatban.


Autófelvásárlás készpénzért

Készpénzes autófelvásárlás Merthogy az autófelvásárlásnál Ön még a hitellel terhelt autó esetén is maximum pár nap alatt készpénzhez jut. Természetesen az, hogy az autófelvásárlás pontosan mennyi időt vesz igénybe egy hiteltartozással terhelt autónál a banki ügymenet függvénye, de kollégáink az autófelvásárlás elindításától kezdve mindig azon vannak, hogy az autófelvásárlás a lehető leghamarabb elintéződjön. Ez közös érdek, hiszen az autófelvásárlás során nem csak az ügyfél szeretne mihamarabb pénzhez jutni, de az autókerekedés is az autóhoz.


Hiteles autó beszámítása

Nem csak a hiteles autó eladása a célja, hanem szeretne elvinni egy másik használt autót? Ezt is ugyanolyan könnyedén megteheti nálunk, mintha a hitel soha nem is létezett volna! A hitelintézetnél rendezzük korábbi hitelét, és a fennmaradó összeget beszámítjuk a kinézett használt autóba. Ha a kiválasztott használt autót is hitelre szeretné megvásárolni, biztos lehet benne, hogy kedvező feltételekkel és alacsony törlesztővel juthat új használt autójához az Auto-Boxnál.

További információ a használtautó beszámításról »

 

Az autófelvásárláshoz tartozó ingyenes szolgáltatások

Az autófelvásárlás során rendezzük hiteltartozását és díjmentesen végezzük el használt autóján az állapotfelmérést, amiből kiderül, hogy mennyi pénzt kaphat az autófelvásárlás révén az autójáért. Az ingyenes ügyintézés keretén belül a lehető leggyorsabban lebonyolítjuk a bankkal a tartozás rendezését, és a mindkét félnek megfelelő árat fizetjük autójáért a használtautó felvásárlás során.

 

 

Mi kell az autófelvásárláshoz ha az autón hitel tartozás áll fenn?

Autófelvásárlás hitellel terhelt autóra is - Ingyenes állapotfelmérés gomb Ahhoz, hogy az autófelvásárlás azonnal elkezdődhessen, szükség van az autóhitel összes okiratára, hiszen kollégáink ezek alapján tudják felvenni a kapcsolatot a bankkal és elérni, hogy az autófelvásárlás minél hamarabb megtörténjen.

 

Az autófelvásárlásra szánt autó kora

Autófelvásárlás szolgáltatásunk 1999 és 2018 közötti évjáratú autókra kérhető.


Tudjon meg még többet az autófelvásárlásról szakértőktől »


Autóvarázs magazin
6 gangos magazin, amivel befutó lehet, ha...
...el karja adni autóját
...következő autóját keresi
...képben akar maradni az autós világban

Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2020 decemberi és januári ünnepi nyitvatartás

A két ünnep között is nyitva vagyunk, a részletekért kattintson!

Részletek >>
2020. októberi ünnepi nyitva tartás

Részletekért kattintson!

Részletek >>
2020. augusztus 20. nyitvatartás

Csak az ünnepnapon vagyunk zárva, részletekért kattintson!

Részletek >>
Koronavírus tájékoztató

Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!

Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás

Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!

Részletek >>
2019 decemberi nyitvatartás

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Részletek >>

Ügyfélvélemények
P. Renáta
Autófelvásárlásra jöttem, nagyon jó árban egyeztünk meg. Örülök,...
Részletek >>
K. Edina
Közeli autókereskedésekben nézelődtem egy elfogadható árú jó...
Részletek >>
L. Ákos
Jó arcok a srácok, simán megértettük egymást és király autót vittem.
Részletek >>
F. Szabolcs
Hibátlan autót vittem. Hibátlant.
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret