Autófelvásárlás hitelügyintézéssel

Autófelvásárlás hitellel terhelt autónál?


Igen, az Auto-Box autókereskedésben ez sem akadálya annak, hogy Ön az autófelvásárlás révén gyorsan pénzhez jusson. Ismerje meg az autófelvásárlás előnyeit, és tudjon meg mindent arról, hogyan juthat kényelmesen pénzhez az autójáért cserébe még akkor is, ha azon hiteltartozás áll fenn.


Autófelvásárlás hitellel terhelt autó esetén?

Az Auto-Boxnál intézett autófelvásárlás során ez sem probléma. Ha olyan autó kapcsán kéri az autófelvásárlást, amelyen hiteltartozás áll fenn, hozza be a hitellel kapcsolatos papírokat, és kollégáink díjmentesen segítenek mindent elintézni az érintett bankkal. Mi tudjuk, hogy nem egyszerű egy hiteltől való megszabadulás, pont ezért az autófelvásárlást úgy alakítottuk ki, hogy Önnek az autófelvásárlás során a lehető legkevesebb teendője legyen.

 

Készpénzes felvásárlás hitellel terhelt autónál is!

Hiteles autó eladását tervezi? Forduljon az Auto-Boxhoz!


Hogy zajlik az autófelvásárlás egy hitellel terhelt autónál?

Az autófelvásárlás keretén belül díjmentesen rendezzük a tartozást a bankkal. Így Ön az autófelvásárlás révén akár úgy jut pénzhez, hogy nem kell hosszú órákat a bankban töltenie és papírmunkával foglalkoznia. Mi minden teendőt segítünk elrendezni a bankkal, Önnek csak az autófelvásárlás legkellemesebb részével kell foglalkoznia, vagyis a készpénz átvételével.


Sajnos rossz helyen vettem fel az autóhitelt, és nehezemre esett hónapról-hónapra fizetni a törlesztőket. Az Auto-Boxban szerencsére segítettek lezáratni a kedvezőtlen hitelt. Megértőek voltak velem és kedvesek, így nem csak a hiteles autó eladása okozta az örömömet, hanem a gyors, barátságos ügyintézés is. Köszönöm szépen,

Domján Erika

 

Autófelvásárlás adás-vételi szerződéssel

Az Auto-Box autófelvásárlását választva Önnek nem kell attól tartania, hogy bármi szabálytalanul történne. Az autófelvásárlás szerződéskötéssel és az autó közösen megállapított vételárának átadásával történik. Ez a biztosíték arra, hogy az autófelvásárlást követően Önnek semmi teendője nem lesz régi autójával kapcsolatban.


Autófelvásárlás készpénzért

Készpénzes autófelvásárlás Merthogy az autófelvásárlásnál Ön még a hitellel terhelt autó esetén is maximum pár nap alatt készpénzhez jut. Természetesen az, hogy az autófelvásárlás pontosan mennyi időt vesz igénybe egy hiteltartozással terhelt autónál a banki ügymenet függvénye, de kollégáink az autófelvásárlás elindításától kezdve mindig azon vannak, hogy az autófelvásárlás a lehető leghamarabb elintéződjön. Ez közös érdek, hiszen az autófelvásárlás során nem csak az ügyfél szeretne mihamarabb pénzhez jutni, de az autókerekedés is az autóhoz.


Hiteles autó beszámítása

Nem csak a hiteles autó eladása a célja, hanem szeretne elvinni egy másik használt autót? Ezt is ugyanolyan könnyedén megteheti nálunk, mintha a hitel soha nem is létezett volna! A hitelintézetnél rendezzük korábbi hitelét, és a fennmaradó összeget beszámítjuk a kinézett használt autóba. Ha a kiválasztott használt autót is hitelre szeretné megvásárolni, biztos lehet benne, hogy kedvező feltételekkel és alacsony törlesztővel juthat új használt autójához az Auto-Boxnál.

További információ a használtautó beszámításról »

 

Az autófelvásárláshoz tartozó ingyenes szolgáltatások

Az autófelvásárlás során rendezzük hiteltartozását és díjmentesen végezzük el használt autóján az állapotfelmérést, amiből kiderül, hogy mennyi pénzt kaphat az autófelvásárlás révén az autójáért. Az ingyenes ügyintézés keretén belül a lehető leggyorsabban lebonyolítjuk a bankkal a tartozás rendezését, és a mindkét félnek megfelelő árat fizetjük autójáért a használtautó felvásárlás során.

 

 

Mi kell az autófelvásárláshoz ha az autón hitel tartozás áll fenn?

Autófelvásárlás hitellel terhelt autóra is - Ingyenes állapotfelmérés gomb Ahhoz, hogy az autófelvásárlás azonnal elkezdődhessen, szükség van az autóhitel összes okiratára, hiszen kollégáink ezek alapján tudják felvenni a kapcsolatot a bankkal és elérni, hogy az autófelvásárlás minél hamarabb megtörténjen.

 

Az autófelvásárlásra szánt autó kora

Autófelvásárlás szolgáltatásunk 1999 és 2018 közötti évjáratú autókra kérhető.


Tudjon meg még többet az autófelvásárlásról szakértőktől »Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
névtelenül
Férfi létemre hülye vagyok a kocsikhoz, ezt be kell, hogy valljam, a nevem...
Részletek >>
Z. László
Köszönöm az ajándék navit és garanciát!
Részletek >>
F. Barnabás
Azért választottam ezt a kereskedést, mert volt lehetőségem 1 éves...
Részletek >>
Köböl család
Köszönöm azt a sok segítséget, amit kaptunk. A sok autó nézegetés...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.