Olcsó autók

Olcsó autók

Mit gondol, a használtautók piacán érdemes az olcsó autók között szemezgetni? Vajon miért olcsó az olcsó autó?


A használtautó vásárlás kockázatairól sokat hallani, legfőképp a csalódott vásárlóktól, akik maguk is csak a használtautó megvásárlása után gondoltak arra: az olcsó autók közül nem mindig a legolcsóbb a jó vétel. Érdemes időt és energiát szánnia az olcsó autók közötti választásra, mert ha megfontoltan dönt, akkor még az olcsó autó is sokáig szolgálja majd. Ahhoz hogy az olcsó autók közötti választás minél gyorsabban és jobban menjen, válassza, az Auto-Box autókereskedést. Szakembereink várják hívását, hogy megtaláljuk Önnek azt az olcsó autót, amivel sokáig elégedett lesz.


Olcsó autó az olcsó használtautó?

Azt mondják: "olcsó húsnak híg a leve." A túlságosan olcsó autónak viszont a szervizköltsége, esetleg egyéb kiadásai magasak. Amikor használt autók hirdetéseit böngészi, vagy sorban járja az autókereskedéseket, nyilván Önnek is feltűnnek – az olykor kirívó – árkülönbségek használtautó és használtautó között. A gyanútlan vásárló hamar bele is sétálhat az olcsó autók megvásárlásának csapdájába. Az Auto-Box azonban különbözik a többi autó eladással foglalkozó kereskedéstől. Azzal, hogy egy olyan autókereskedésben intézi az autó vásárlást, ahol profik ellenőriznek minden autót, és az Ön hosszú távú elégedettségére törekednek, rögtön közelebb kerül ahhoz, hogy az olcsó autók között választva is biztos lehessen benne, hogy jól dönt, amikor egy olcsó autót vásárol.


Hogyan kerülje el az olcsó autók csapdáját?

A recept látszólag egyszerű: legyen körültekintő. Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy adott típus ára a használt autók piacán általában nagyon hasonló. Sok tényezőtől függ az egyes példányok konkrét ára, de óriási eltérés nem lehet közöttük. Gyanakodjon, ha egy autó lényegesen olcsóbb, mint hasonló korú és állapotú társai.


Miért vannak mégis kirívóan olcsó autók a piacon?

A túl olcsó autó már önmagában gyanút kelthet. Nézzen végig néhány használtautó hirdetést a kiválasztott típusra keresve. Az árakat első sorban a kor, a futásteljesítmény és a használtautó állapota határozzák meg. A legjobb, amit tehet, hogy bizalmat előlegez nekünk és betér az Auto-Boxba, ahol értékesítőnk az autó vétel minden részletét megbeszélve kiválasztja azt az olcsó autót Önnek, ami hosszú távon is olcsó autó marad.

Olcsó autók kevés kilométerrel

Ha az olcsó autóval ráadásul keveset is mentek, akkor a vétel igazán jónak ígérkezik, hiszen az autót alig használták, és ez helyezi éppen a használtautók felső kategóriájába. Miért olcsó ez az autó? Feltehetőleg ez az olcsó autó nagyon öreg, vagy az esztétikai-, műszaki állapota rossz. Elképzelhető, hogy azért futott keveset az autó, mert egy rutintalan – esetleg kezdő – vezető autója volt, az autó pedig viseli ennek minden lehetséges emlékét. Érthető, hogy az olcsó autók közt találja. Ha azonban egy ilyen olcsó autót választ, az végül sokba kerülhet Önnek. Gondoljon a jövőre is, válasszon olyan olcsó autót, ami nem csak a megvásárlása pillanatában kíméli pénztárcáját.

 

Olcsó autó eladó, "kis esztétikai hibával"

Az olcsó autók között talán a leggyakoribb a "kis hibás" olcsó autó. Sokszor azonban kiderül, hogy ezeken az olcsó autókon a hibák nem is annyira kicsik, mint amilyennek elsőre tűntek. Karosszéria sérült autó vásárlásához mindenkor kérje hozzáértő szakember segítségét. Könnyen vásárolhat olcsó autót, hatalmas javítási számlával. Akkor pedig hiába választott olcsó autót, ha hosszútávon összeadja az autóval kapcsolatban felmerülő költségeket, végül az jön ki, hogy az adott autó minden, csak nem olcsó autó.

 

Fiatal olcsó autó?

Ezek a használtautók többnyire nagyon jó állapotban lévő, első tulajdonostól származó, olcsó autók. Azonban itt sem szabad figyelmen kívül hagyni az olcsó autók vásárlásánál gyakran megjelenő kompromisszum kényszerét. Fiatal, olcsó autót venni két módon lehet: Nagy futásteljesítménnyel, vagy nagy sérüléssel – töréskáros múlttal. Ezek olyan kompromisszumok, melyeket még egy olcsó autóért sem szabad vállalni. Döntsön jól, és válasszon úgy az olcsó autók közül, hogy később se bánja meg döntését.

 

Olcsó autót vegyek, vagy használhatót?

Ezt nem szeretnénk eldönteni Ön helyett. Szakembereink abban tudnak segíteni, hogy az Ön igényeihez leginkább passzoló olcsó autók közül azt az olcsó autót válassza, ami hosszú távon is kímélni fogja a pénztárcáját. Böngésszen az olcsó autók között, vagy a honlapunkon is megtalálható használtautók között és válassza ki a leginkább tetszőket. Ez után már csak annyi a teendője, hogy hívjon minket és mi örömmel állunk rendelkezésére, hogy Ön még sok boldog kilométert tehessen meg következő használtautójával.

 

Tel: +36 20 542 97 09; +36 20 912 79 03

Hívja kollégánkat most!

Autóvarázs magazin
6 gangos magazin, amivel befutó lehet, ha...
...el karja adni autóját
...következő autóját keresi
...képben akar maradni az autós világban

Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
Október 23. és november 1.

Nyitvatartásunkért kattintson!

Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás

Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!

Részletek >>
2019 Pünkösd nyitvatartás

Nyitvatartásunk eléréséhez kattintson!

Részletek >>
2019. május 1-jén kereskedésünk zárva tart

A munka ünnepe miatt kereskedésünk nem lesz nyitva!

Részletek >>
Húsvéti nyitvatartás 2019

Tekintse meg, mielőtt elindulna hozzánk!

Részletek >>
Nyitvatartás 2019 március

Az ünnepi nyitvatartás eléréshez kattintson!

Részletek >>

Ügyfélvélemények
J. Dávid
Autó 10/10
Ügyintézés 10/10

Adhatnátok olcsóbban a szép...
Részletek >>
Csaba
Lakásfelújítás miatt szükségem volt a pénzre, ezért gyorsan elakartam...
Részletek >>
V. Máté
Barátságos emberek, szép autók
Részletek >>
Sasvari Gergely
Nagyon elégedett vagyok az itt vásárolt autóval, szakszerű tanácsot,...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-13 óra közöttNagyobb méret