Visszlízing

Visszlízing


Gyorsan készpénzre van szüksége, de szeretné megtartani autóját? Szeretne alacsony törlesztőrészletet fizetni? Akkor az Ön számára a legjobb megoldás a visszlízing!


Mit jelent a visszlízing?

A visszlízing egyfajta hitelezési forma. A bank megvásárolja Öntől a meglévő gépjárművét, és a jármű értékének maximum 80%-át egy összegben kifizeti Önnek. Ez az arány lehet kevesebb is, attól függően, hogy mennyi pénzre van szüksége. Miután megtörtént a kifizetés, Ön havonta, alacsony törlesztőrészletekben fizetheti vissza a kölcsönt. Ez idő alatt a jármű tulajdonjoga a banké lesz, de az üzembentartó továbbra is Ön marad.

Ne aggódjon a fent említett állapot miatt, mert az autóját a visszlízing-szerződés megkötése után is ugyanúgy használhatja, mint azelőtt, és a tulajdonjog is visszaszáll Önre, amikor az összes tartozását rendezte a bank felé. Röviden ez annyit jelent, hogy Ön gyorsan és biztonságosan juthat pénzhez, anélkül, hogy véglegesen eladná autóját.


Miért válasszam a visszlízinget személyi kölcsön helyett?

Megvizsgáltuk az 5 nagy bank törlesztési feltételeit, és az eredményekből kiderült, hogy az esetek 80%-ban jobban jár a visszlízinggel, mint egy személyi- vagy gyorskölcsönnel. A visszlízing kedvezőbb hitel konstrukciókat biztosít, mint a korábban említett finanszírozási formák, mivel 5-ből 4 esetben alacsonyabb a THM és a teljes visszafizetendő összeg is! Azt viszont tudnia kell, hogy a THM mértéke több tényezőtől is függ, melyek közül a legfontosabbak:

Visszlízing THM mértéke

Visszlízing külföldről behozott autókra

Visszlízinget külföldről behozott autójára is tud igényelni, de csak miután hazahozta járművét Magyarországra.

Ha ez megtörtént, keressen fel minket és mi elindítjuk Önnek a visszlízing kérelmének folyamatát. Miután a pénzintézet mindent rendben talál, Ön aláírhatja a szerződést. A bank által finanszírozott összeg folyósítása akkor történik meg, amikor a szerződés megírása után Ön a forgalomba helyezés költségeit rendezi. Amennyiben nincs elég megtakarítása ezeknek a díjaknak a kifizetésére, kérjen kölcsön egy családtagjától, barátjától és a bank által adott összegből vissza tudja fizetni a tartozását.


Érdekli, hogy autójára milyen visszlízing konstrukciókat nyújtanak a bankok? Szeretne nagyon kedvező feltételek mellett, gyorsan és egyszerűen készpénzhez jutni? A gyors ügyintézés érdekében, vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink segítenek Önnek abban, hogy visszlízing kérelmét elfogadják, és a lehető legjobb eredménnyel bírálják el a pénzintézetek.


Hozzon jó döntést, és ne dőljön be a személyi- és gyorskölcsönök kedvezőtlen ajánlatainak, hiszen ezekkel később nehéz pénzügyi helyzetbe sodorhatja magát!

Visszlízing elérhetőség

5 érv a visszlízing igénylése mellett!

1. Általában kedvezőbb a THM, mint a személyi- és gyorskölcsönöknél
2. Autóját nem kell eladnia, hogy készpénzhez jusson
3. A járművét a törlesztés ideje alatt is ugyanúgy használhatja, mint azelőtt
4. A pénz kiegyenlítés után, autója tulajdonjoga automatikusan visszaszáll Önre
5. Külföldről behozott autóra is igényelheti a visszlízinget

 

A visszlízing ügyintézésének menete

Hirtelen nagyobb pénzösszegre van szüksége? Gyorsan és kényelmesen pénzhez juthat, ha visszlízinget igényel! Egy telefonos vagy személyes egyeztetés után, felvesszük a kiválasztott bankkal a kapcsolatot és elindul a kérelme elbírálása. A bank ellenőrzi, hogy szerepel-e a BAR listán, és amennyiben mindent rendben talál, fixálunk Önnel egy megfelelő időpontot.

Fontos információ:

Ha Ön passzív BAR listán szerepel, akkor is van esélye a visszlízing jóváhagyására, de azt vegye figyelembe, hogy aktív BAR listán szereplő személyek nem igényelhetik a visszlízinget!

Ezután bejön hozzánk, budapesti irodánkba aláírni a szerződést, és a pénzintézet már aznap átutalja Önnek az igényelt összeget. Ha Önnek úgy kényelmesebb, személyesen is átveheti a pénzt a finanszírozó bank egyik fiókjában.

Bankok

Legfőbb finanszírozó partnereink

Milyen dokumentumokra van szükségem a visszlízing igényléshez?

Az alábbi irattárban szerepelnek azok a szükséges dokumentumok, amelyeket magával kell hoznia vagy emailben elküldenie attól függően, hogy Ön magánszemélyként vagy vállalkozóként köti meg a visszlízing szerződést. A dokumentumok letöltés után, számítógépen és kézzel is kitölthetők, viszont csak aláírással fogadjuk el ezeket.

VISSZLÍZING IRATTÁR

Magánszemélyek és nyugdíjasok

Egyéni vállalkozók

Társas vállalkozók

Visszlízinghez szükséges dokumentumok

Visszlízinghez szükséges dokumentumok

Visszlízinghez szükséges dokumentumok

Visszlízing kérelem

Visszlízing kérelem

Visszlízing kérelem

Munkáltatói igazolás visszlízinghez

- -

 

Amennyiben Ön még nem rendelkezik saját autóval, vagy visszlízing helyett inkább szeretné lecserélni használtautóját egy másikra, olvassa el az autó lízingről szóló információinkat is, mert még kedvezőbb lízing feltételek várnak Önre!

Autó lízing

Megunta régi autóját? Lecserélné egy újra? Erre is van megoldás!

A kereskedésünk által biztosított nagyon kedvező törlesztési feltételeknek köszönhetően, Ön bátran belevághat egy új használt autó megvásárlásába. A bankok a visszlízingnél is kedvezőbb autó lízing konstrukciókat nyújtanak, így Önnek már csak arra lesz gondja, hogy kiválassza az álom autóját és felvegye velünk a kapcsolatot. Természetesen használtautó beszámítás is lehetséges, ha megunt gépjárművét szeretné lecserélni. Akár használtautó vásárlás, akár autócsere, az igényeinek megfelelően elintézzük Önnek a legjobb hitelbírálatot, és akár már 2 napon belül hazaviheti a kiválasztott autót.

Autólízing részletek

További kérdései merültek fel autó lízing vagy visszlízing szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel fogadják érdeklődését!

Visszlízing elérhetőségünk+36 20 389 0171

Visszlízing email címünkinfo@auto-box.hu

Visszlízing cím1185 Budapest, Üllői út 738.

Autóvarázs magazin
6 gangos magazin, amivel befutó lehet, ha...
...el karja adni autóját
...következő autóját keresi
...képben akar maradni az autós világban

Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2020. augusztus 20. nyitvatartás

Csak az ünnepnapon vagyunk zárva, részletekért kattintson!

Részletek >>
Koronavírus tájékoztató

Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!

Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás

Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!

Részletek >>
2019 decemberi nyitvatartás

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Részletek >>
Október 23. és november 1.

Nyitvatartásunkért kattintson!

Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás

Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!

Részletek >>

Ügyfélvélemények
N. András
Azt hittem, túl szép, hogy igaz legyen, de szerencsére tévedtem. Én...
Részletek >>
D. Ferenc
Ugye az ember azon aggódik ha használt autót vásárol, hogy nehogy...
Részletek >>
Sz. György
Egy éve vettem az autót, amit eladásra kínáltam (családi okokból...
Részletek >>
F. Antónia
Az Auto-box élő bizonyíték arra, hogy nem minden használtautó...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret