20 érv a hirdetési kálvária ellen
2014.09.26.

Eljött a pillanat. Elhatározta, hogy megszabadul megunt használt autójától. Valóban szabadulni akar?

Hamar meg akarja kapni a kívánt vételárat készpénzben és túlesni az eladáson? Akkor nem ajánljuk, hogy belekezdjen a hirdetési kálváriába. A használt autó felvásárlás segítségével gondtalanul adhat tovább személygépjárművén vagy akár kishaszongépjárművén is.

keszpenzes-autofelvasarlas.png


Miért válasszon minket, vagyis hirdetés helyett az autófelvásárlást?

elso.jpg

uzletkotes-auto-box.pngKözel 20 éve foglalkozunk autókereskedelemmel, ezért bízhat a hozzáértésünkben.

masodik.jpg
Nálunk nincs bizományos értékesítés, így nincs kockázat sem. Megvesszük Öntől autóját, adás-vételi szerződést kötünk, így nem kell aggódnia azon, hogy nem tudjuk értékesíteni használt gépjárművét távozása után.
harmadik.jpg autofelvasarlas-keszpenzert.pngGarantáljuk a készpénzes kifizetést, az autó vételárától függetlenül. (Természetesen igény esetén lehetséges az átutalás is).
negyedik.jpg
Egy jó használt autó hirdetést nagyon nehéz megírni. Az autó minden okmánya és hozzáértés szükséges hozzá, hogy az autó minden egyes paraméterét feltüntethesse az ember. Mindez sok időbe kerül, és lehet, hogy eredménye sem lesz a munkájának. Hiszen a piacon nagy a verseny, sok a jó autó, de kevés a jó vevő. Főleg, ha nem tudja pontosan megállapítani autója piaci árát!
otodik.jpg
Autókereskedésként a fent említett dolgokban természetesen jártasak vagyunk, emiatt is biztosíthatjuk Önt arról, hogy megfelelően magas áron tudjuk megvásárolni Öntől használt autóját!
hatodik.jpg
duhito-hivasok.pngHa hirdeti az autóját, naponta több tucat ember hívja majd fel, akik nincsenek tekintettel arra, hogy Ön dolgozik épp vagy alszik a nehéz munkanap után. A komolytalan érdeklődök a felesleges kérdéseikkel pedig feszültté teszik a kocsi eladást, pedig alapvetően a cél az lenne, hogy a folyamat gyorsan és stresszmentesen menjen végbe. Nem igaz?
hetedik.jpg
Ha az autófelvásárlás mellett dönt, tudnia kell, hogy az Auto-Box ügyintézésére a következő mesterhármas igaz: gyors, kockázatmentes és átlátható. Ezek, ha egy idegen magánszeméllyel „üzletelget” nem feltétlenül teljesülnek!
nyolcadik.jpg
A készpénzes autófelvásárlás aznapi kifizetéssel történik, így nyugalommal telve távozhat kereskedésünkből. Az autó eladását hamar letudta és hozzájutott a használt autó értékéhez készpénzben!
kilencedik.jpg
Az Auto-Box kiemelkedik a szokásos használtautó kereskedések sorából: egyedülálló telephellyel rendelkezik, amin nem egy „fabódé”áll. Az üzletet kényelmesen kötheti meg épületeink igényes tárgyalóinak egyikében.
tizedik.jpg
Ha nem hirdet, időt spórol: nem kell a hirdetés megírásával, frissítésével és az érdeklődőkkel rengeteg időt elpazarolnia. Mi megtaláljuk Ön helyett a vevőt!
tizenegyedik.jpg
autofelvasarlassal-idot-es-penzt-sporol.pngHa nem hirdet, pénzt spórol: hiszen ki tudja, mikorra talál vevőt. Addig is áll az autó, ami nem tesz jót neki. Az idő
elteltével a kocsi öregszik, így folyamatosan veszít értékéből. Arról nem is beszélve, hogy a műszaki vizsgája is lejárhat, amíg valaki végre megvásárolja Öntől a használt gépjárművet.

tizenkettedik.jpg
Mikor hirdeti az autóját, számítania kell rá, hogy állandóan meg kell mutatni azt személyesen az érdeklődőknek, ami próbára teheti türelmét, másrészt tisztán és eladásra készen kell tartania a gépjárművet, ami a szabadidejének rovására megy.
tizenharmadik.jpg
A használtautó eladás nagy felelősség: ha magánszemélynek értékesíti autóját, előfordulhat, hogy a mosolygósan távozó vevő hamarosan bosszúsan tér vissza. Valamivel elégedetlen, valamit észre vett, és indul a tortúra, akár jogos a felháborodás akár nem. Ha az autófelvásárlást választja, megspórolja magának a reklamáló személyek rizikóját.
tizennegyedik.jpg
autobeszamitas.png
A leggyakoribb az, ha az ember eladja használtautóját, vesz helyette egy másikat. Autófelvásárláskor akár egy helyen megtalálhatja az új kocsiját is: így két legyet üthet egy csapásra, hogy a közhellyel éljünk.
tizenotodik.jpg
Magánszemélynek nehezen továbbadható a használt gépjármű a szakszerű eljárás ismerete nélkül. A papírmunkába könnyű beleveszni, és könnyen büntetés lehet a biznisz vége.
tizenhatodik.jpg
autofelvasarlas-20-ev-tapasztalattal.png

Az Auto-Boxnál az adás-vételt törvényes és tisztességes tárgyalással és papírmunkával alapozzuk meg.
tizenhetedik.jpg
Amennyiben autóhitel vagy autólízing van az eladósorba került autón, annak az elrendezésében is segítséget nyújt Önnek az Auto-Box. Ingyenes autóhitel ügyintézés keretén belül kereskedésünk kiegyenlíti a fennálló tartozást, majd felvásárolja autóját Öntől (vagy a banktól) gond nélkül.
tizennyolcadik.jpg
kishaszongepjarmu-felvasarlas-35-tonnaig.png
Nem csak személyautó felvásárlás, hanem kishaszongépjármű felvásárlás is lehetséges kereskedésünkben. Kisteherautó, terepjáró, pick-up, 3,5 tonnáig minden kishaszont felvásárolunk!
tizenkilencedik.jpg Az autó állapotfelmérése és értékbecslése ingyenes, és csak rövid időt vesz igénybe.
huszadik.jpg
A fent említett érvek mellé, zárásként hozzátennénk, hogy az autófelvásárlást segítőkész, türelmes és szakértő kollégáink viszik véghez. Várjuk Önt az Üllői út 738.-ban! :)


Mielőtt eljön, kérjen bátran autófelvásárlás ajánlatot használt autójára pár paraméter megadásával:

Autófelvásárlás ajánlatkérés gomb


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
B. Tamás
Hitelügyintézésben segítettek nekem, bár nem náluk vettem autót, hanem...
Részletek >>
N. Álmos
Megvették az autóm tisztességes áron. Hála az égnek, hogy nem hagytam...
Részletek >>
Z. Klára
Ha valami nagyon szépet írok, akkor kiírjátok a weboldalatokra?
SZUPER...
Részletek >>
Csaba
Lakásfelújítás miatt szükségem volt a pénzre, ezért gyorsan elakartam...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra között



Nagyobb méret