Autófelvásárlás-Kisokos

Autófelvásárlás kisokos – információk a szakértőktől


Autófelvásárlás szolgáltatásunk mindenkinek megoldás, aki használt autójáért cserébe gyorsan pénzhez szeretne jutni. Az Auto-Box autókereskedés évek óta foglalkozik autófelvásárlással, és az évek során szerzett tapasztalatokat folyamatosan beépítette autófelvásárlás szolgáltatásába, hogy az egész folyamat az ügyfelek megelégedésére történjen. Ismerje meg az autófelvásárlás előnyeit és térjen be az Auto-Boxba még ma!


Mi is pontosan az autófelvásárlás?

Az autófelvásárlás lényege, hogy az autókereskedés a hozzá betérő ügyfélnek akár aznap kifizeti az autó – különböző paramétereinek megfelelő - vételárát. Az autófelvásárlásnál a kifizetés készpénzben történik.


Az autófelvásárláshoz tartozó szolgáltatások

Az autófelvásárlás része, hogy egy állapotfelmérés keretén belül megvizsgáljuk az autót, és az életkorának, műszaki állapotának megfelelően megállapítjuk, hogy mennyit ér. A vételár megbeszélését követően, kollégáink minden, az autó átírásával kapcsolatos papírmunkát elintéznek, így Önnek garantáltan csak egy dolga marad az autófelvásárlás végén: a készpénz átvétele.

 

Autófelvásárlás azonnali kifizetéssel

Autófelvásárlás készpénzértAz Auto-Box autófelvásárlásával kapcsolatban nem csak ígéret a gyorsaság. Ha saját tulajdonú autóját kínálja fel, és Önnél vannak az autó hivatalos papírjai, akkor az autófelvásárlás már aznap be is fejeződhet. Az autófelvásárláshoz tartozó ingyenes állapotfelmérésnek megfelelően, rögtön kifizetjük Önnek az autó vételárát.

Gyorsítsa meg még jobban az ügyintézést! Hívjon minket a +36 20 980 50 75 telefonszámon, hogy megbeszéljük a részleteket és előre tudjunk dolgozni, míg Ön ideér eladásra szánt használt autójával.

 

Autófelvásárlás olyan autóra, amin hiteltartozás áll fenn?

Autófelvásárlás hitellel terhelt autóra Az Auto-Box autófelvásárlás szolgáltatásánál nem akadály, ha az autón hiteltartozás van. Sőt! Mi nem hagyjuk Önt magára a hitellel kapcsolatos teendőkben. Az autófelvásárlásba bele tartozik, hogy amennyiben az autófelvásárlásra kínált autón hitel vagy lízing van, úgy azt az Auto-Box szakértői segítenek elintézni a bankban. Önnek mindösszesen annyi a teendője az autófelvásárlás kapcsán, hogy az autóhitellel kapcsolatos összes okiratot magával hozza, és kollégáink azonnal felveszik a bankkal a kapcsolatot, és megpróbálnak mindent elintézni, hogy Ön mihamarabb átvehesse pénzét.

 


Miért jár jobban az autófelvásárlással, mint mondjuk az autó eladásával?

Az autófelvásárlás szolgáltatásunk a lehető leggyorsabb módja annak, hogy Ön autójáért cserébe készpénzhez jusson. Míg egy autó eladásánál hirdetést kell feladnia, válaszolgatni az érdeklődők kérdéseire, és akár napokat tölteni azzal, hogy a potenciális vevők megnézzék az autót élőben, addig az autófelvásárlás során úgy juthat pénzhez, hogy az csupán pár órájába telik. Az autófelvásárláshoz csak egyet kell tennie: bejönnie az autó papírjaival az Auto-Box autókereskedésbe és kérni autófelvásárlás szolgáltatásunkat. Mi pedig az állapotfelmérés után készpénzben kifizetjük autóját.

 

Autófelvásárlás akár 19 éves autóra

Az Auto-Box autófelvásárlás keretén belül megvásárol Öntől 1999-estől 2018-as évjárat közötti autókat, így akár egy 19 éves autóra is kérheti autófelvásárlás szolgáltatásunkat.


Tudjon meg még többet az autófelvásárlásról, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel »


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
N. Márton
Készpénzes autófelvásárlás miatt jöttem, nem csalódtam
Részletek >>
K. Barnabás
Ha egyet kéne mondanom, akkor az az lenne hogy korrekt!
Részletek >>
L. Károly
Rendesek
Részletek >>
Z. Valter
Rengeteg autó, figyelmes kiszolgálás
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.