Autófelvásárlás-GYIK

Autófelvásárlás – Gyakran Ismételt Kérdések… és a válaszok. Minden, amit az autófelvásárlásról tudnia érdemes


Azért, hogy Ön a lehető legtöbb információval rendelkezzen az autófelvásárlással kapcsolatban összegyűjtöttünk néhány kérdést, amit az elmúlt években a legtöbb ügyfelünktől hallottunk, mikor az autófelvásárlás szolgáltatásunkkal kapcsolatban megkeresték az Auto-Box autókereskedést.Mit takar pontosan az Auto-Box autófelvásárlás szolgáltatása?

Az autófelvásárlást ingyenes állapotfelméréssel és teljes körű ügyintézéssel tesszük minél gyorsabbá, és minél kényelmesebbé ügyfeleink számára. Az autófelvásárlás révén Ön gyorsan készpénzhez juthat használt autójának eladásával.Mikor jó megoldás az autófelvásárlás?

Autófelvásárlás szolgáltatásunk azoknak megoldás, akik gyorsan szeretnének autójukért cserébe készpénzhez jutni. Az autófelvásárlás az Auto-Boxnál ráadásul kényelmes pénzszerzési lehetőség is, hiszen kollégáink akár minden ügyintézés terhét átvállalják az ügyfeleinktől, akiknek az autófelvásárlás végén csak a készpénz átvétele a feladatuk.Lehetséges autófelvásárlás, ha a kérdéses autón hiteltartozás áll fenn?

Igen, a hiteltartozás nem akadálya az autófelvásárlásnak! Közösen rendezzük a használt autón fennmaradt bankkölcsönt, vagyis az autófelvásárlás akkor is gyorsan és kényelmesen történik, ha a kérdéses autón még hiteltartozás áll fenn.Van lehetőségem autófelvásárlást kérni egy  5 éves autó esetén?

Igen, autófelvásárlást egészen 1999-estől a 2018-as évjáratig bármilyen idős gépkocsi esetén kérhet.Mit kell tennem, ha az Auto-Box autófelvásárlás szolgáltatását választom?

Ahhoz, hogy igénybe vegye autófelvásárlás szolgáltatásunkat Önnek csak annyit kell tennie, hogy bejön hozzánk autójával és igényli autófelvásárlás szolgáltatásunkat. Mi minden mást díjmentesen elintézünk, hogy Ön a lehető leggyorsabban jusson készpénzhez autójáért cserébe.Mennyi időt vesz igénybe az autófelvásárlás?

Az Auto-Box autókereskedés tudja, hogy egy olyan ügyfél, aki autófelvásárlás mellett dönt, minél hamarabb szeretné pénzre váltani autóját, ezért az autófelvásárlás egész folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy az a legkevesebb terhet és időt jelentse ügyfeleink számára. Természetesen minden autó más, nem mindegy például, hogy van-e hiteltartozás a kérdéses autón, vagy nincs. Az viszont biztos, hogy kollégáink minden körülmények között arra törekednek, hogy az autófelvásárlás a lehető leggyorsabban megtörténjen. Kérjük, hogy ha fél óránál kevesebb időt szeretne az autófelvásárlásra szánni, mielőtt eljön hozzánk telefonon mindenképp egyeztessen kollégánkkal!Honnan tudom, hogy jól járok, ha az Auto-Box autófelvásárlás szolgáltatását választom?

Az Auto-Box hosszú évek óta az autókereskedés piacán van és rengeteg elégedett – visszatérő – ügyfél bizonyítja, hogy ha az autófelvásárlásban a partner az Auto-Box, akkor mindkét fél jól jár. Jöjjön el hozzánk, és győzödjön meg személyesen arról, hogy az autófelvásárlással és az Auto-Box-szal csak jól járhat!Hogyan állapítják meg az autófelvásárlásnál a használt autó vételárát?

Autófelvásárlás szolgáltatásunk során ingyenes állapotfelmérés keretén belül az autó paramétereinek, műszaki állapotának megfelelően egy kedvező árat állapítunk meg és kínálunk fel használt autójáért.Pénzbe kerül az autófelvásárlás során elvégzett állapotfelmérés?

Nem! Az Auto-Box autókereskedés ingyen méri fel autója állapotát. Sőt! Az autófelvásárlással járó összes papírmunka és ügyintézés terhét leveszi az Ön válláról.Mennyi pénzt kaphatok autómért, ha igénybe veszem autófelvásárlás szolgáltatásukat?

Természetesen rengeteg dologtól függ, hogy az autófelvásárlás során mennyi pénzt kap az ügyfél. Ez függ a gépkocsi korától, állapotától, és még megannyi paramétertől. Ami biztos, hogy az Auto-Box – mint minden szolgáltatásával – az autófelvásárlás kapcsán is arra törekszik, hogy az ügyfél a lehető legelégedettebben távozzon az autókereskedésből. Az Auto-Box autófelvásárlás szolgáltatását választva Ön biztos lehet benne, hogy érdekeit úgy vesszük figyelembe, mint a sajátunkat.Miért jó üzlet az autófelvásárlás?

Autófelvásárlás szolgáltatásunk mindenkinek megoldás, aki gyorsan szeretne készpénzhez jutni. Egy autófelvásárlási ügyintézés valószínűsíthetően sokkal kevesebb papírmunkával, idő - és energia befektetéssel jár az Ön részéről, mintha például hirdetni kezdené autóját, aminek az időtartama és kimenetele is bizonytalan.Mi a teendőm, miután az autófelvásárlás keretén belül megkaptam a pénzt?

Az autófelvásárlás végén nincs más teendője, mint arra költeni pénzét, amire szeretné. Ha később úgy dönt, hogy szeretne egy vásárolni egy autót, akkor várjuk Önt vissza, és segítünk megtalálni azt az autót, ami legalább olyan örömmel tölti majd el, mint az autófelvásárlás keretén belül kapott pénz.Tudjon meg még többet az autófelvásárlásról szakértőktől »


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
K. Lajos
Olcsó használt autót kerestem, amire nem kell sokat költeni és még...
Részletek >>
Kiss család
Gyorsan bonyolódott a hitelügyintézés és vihettem is az autót. Mióta...
Részletek >>
Tóth Gergő
Amikor kiderült, hogy egy újabb taggal bővül a családunk, nem volt...
Részletek >>
D. Ferenc
Ugye az ember azon aggódik ha használt autót vásárol, hogy nehogy...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra közöttNagyobb méret