Országos autófelvásárlás

Országos autófelvásárlás

Vidéki lakhelyén hirdeti használtautóját, de nem talál rá vevőt? Szeretne inkább pénzt és időt spórolni a várakozás helyett? Országos autófelvásárlás szolgáltatásunkkal akár már ma eladhatja autóját jó áron! Olvasson tovább a részletekért!

Országos autófelvásárlás menete


Országos autófelvásárlás menete

Az országos autófelvásárlás az Ön számára a lehető leggyorsabban, és legkényelmesebben történik. Csak néhány lépés kell ahhoz, hogy a felvásárlás folyamatát elindítsuk:

1. Gondolja át, hogy vidéki lakhelyén belül, hol szeretné nekünk megmutatni autóját. Nem feltétlenül kell a saját lakcímét megadnia, lehet rokon, ismerős, munkahely címe is, vagy bármilyen más hely, ahol Önnek megfelelő. Ha nem tud ilyen címet, minden megyeszékhelyen van irodánk, ahol megvalósíthatjuk a találkozót! Az Önhöz legközelebbi címről érdeklődjön kollégánknál!

2. Ha megvan az eladás Ön által kiválasztott helye, hívjon minket a 06 20 280 8888 telefonszámon, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.

3. Egyeztetés után előkészítjük az adásvételhez szükséges papírokat, és egy megbeszélt időpontban megnézzük autóját az Önnek megfelelő helyszínen.

4. Autófelvásárláskor egy ingyenes állapotfelmérést és értékbecslést végzünk, majd aláírjuk az adásvételi papírokat. Ezzel egy időben a helyszínen, készpénzben kifizetjük az autó értékét. Ezután Önnek nincs más dolga, hiszen az autó elszállításáról, és eladásának okmányirodai lejelentéséről kollégáink gondoskodnak.

Országos autófelvásárlás

Országos autófelvásárlás az Auto-boxnál, avagy 3 érv mellettünk!

1. Autófelvásárlás magas áron: Első, hogy elégedett legyen

Nagy múltú budapesti székhelyű cég révén széles ügyfélkörrel rendelkezünk, ezáltal valószínűleg forgalmunk is magasabb, mint a vidéki kereskedéseké. Ennek köszönhetően autófelvásárlás során magas árat tudunk ajánlani Önnek, így biztos lehet abban, hogy elégedett lesz az adásvétel lebonyolítása után.

2. Kímélje meg magát az elégedetlen vevőktől autófelvásárlással!

A használtautó eladás nagy felelősség: ha magánszemélynek értékesíti autóját, előfordulhat, hogy a mosolygósan távozó vevő hamarosan bosszúsan tér vissza. Valamivel elégedetlen, valamit észre vett, és indul a tortúra, akár jogos a felháborodás akár nem. Ha az autófelvásárlást választja, megspórolja magának a reklamáló személyek rizikóját.

3. Megbízható autókereskedés: közel 20 éves szakértelem

Közel 20 éve vagyunk a használtautó kereskedelem piacán, és ez idő alatt sikerült elnyernünk ügyfeleink bizalmát. Tapasztalt és szakértő kollégáink bármiben készséggel állnak rendelkezésére, legyen az autófelvásárlás, autólízing, vagy autóvétel.


Országos autófelvásárlás hitellel terhelt járművekre is

Egy hitellel terhelt autóra nehéz vevőt találni, de ne aggódjon emiatt! Mi felvásároljuk hiteles járművét is, így nem lesznek többé gondjai a törlesztéssel, ráadásul azonnal kifizetjük készpénzben az autó értékét. Ezután Önnek nem kell már fizetnie a hitel fennmaradó összegét, mivel az autó felvásárlása után lezárjuk azt a bankban. Ennyire egyszerű!

Országos autófelvásárlás kishaszongépjárművekre

Eladná használt kishaszongépjárművét? 3,5 tonna alatti haszongépjárművek felvásárlásával is foglalkozunk! Legyen szó kisteherautóról, kisbuszról vagy más kisebb haszongépjárműről, keressen minket bizalommal! Szeretne további információkat megtudni? Az alábbi oldalon részletes tájékoztatót adunk a témával kapcsolatban:

Kishaszongépjármű felvásárlás

További információkat szeretne megtudni az országos autófelvásárlással kapcsolatban? Akár már most szeretne ajánlatot kérni autójára? Keressen fel minket az alábbi elérhetőségeink egyikén, hogy megbeszéljük a részleteket!

 

Országos autófelvásárlás telefonszám+36 20 280 8888

Országos autófelvásárlás emailinfo@auto-box.hu


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
K. Balázs
szeretem az itt vásárolt kocsimat, nincs vele gond, nem volt meglepetés
Részletek >>
G. Viktória
5*
Részletek >>
G. András
Karácsonyra vásároltunk új használt autót a menyasszonyomnak, mert...
Részletek >>
D. Regina
Pozitív a véleményem rólatok, flottul ment minden, szóval köszönöm!
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra között



Nagyobb méret

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.