Bizományos értékesítés
2016.03.16.

Csak ha hisz a csodákban!

Bizományos értékesítés

Bizományos értékesítésKönnyű és zökkenőmentes autóeladásról álmodozik jó áron, és hosszas várakozási idő nélkül? Gondolja át, mert nem feltétlenül a bizományos értékesítés a legjobb megoldás az Ön számára!

Használtautó eladás nehézségei

Használtautót eladni nem egyszerű, hiszen számos hasonló paraméterekkel rendelkező kocsi keres gazdát a piacon. Ha ráadásként hiteltartozás is terheli a gépjárművet, az nagyban hozzájárul a sikeres értékesítés esélyének a radikális csökkenéséhez. Vevőt találni az autóra rengeteg időbe és fáradtságba kerül Önnek, és az új autó vagy új használtautó vásárlására addig is várnia kell majd, hiszen a vásárláshoz pénzre van szüksége.

A használtautó eladás nehézségeiről, és a hirdetési procedúráról egy korábbi cikkünkben részletesen is olvashat IDE kattintva.

Bizományos értékesítés

Bizományos értékesítésHa szeretné ezeket a gondokat megúszni és időt spórolni, jó alternatívának tűnhet elsőre a bizományba adás. A bizományos autóeladás legnagyobb hátránya viszont az, hogy a gépjármű után Ön csak akkor jut pénzhez, ha azt megvásárolták, vagyis nem akkor, amikor beviszi a kereskedésbe. Az eladást követően pedig a vételár száz százalékából Önnek még ki kell fizetnie a közvetítői díjat, nem beszélve a bizományi díjról, és az azt követő ügyintézésről. Az autó eladása így is bizonytalanul sok időbe, hónapokba telhet. Ez idő alatt autójának csökken az ára: nem csak öregedik, hanem attól, hogy nem jár vele, nem foglalkozik vele, romlik az állapota. Gondolja meg jól, hol hagyja használtautóját, mert az interneten nem véletlenül kering annyi visszaéléssel kapcsolatos történet. Összességében a bizományos értékesítésről az a véleményünk, hogy egy lépés előre, két lépés hátra.

Készpénzes autófelvásárlás

– ha Ön sem hisz a csodákban

Szerencsére vannak olyan alternatívák, mint például a készpénzes autófelvásárlás, mely segédkezet nyújt Önnek a gyors autóeladásban, legyen szó bármilyen típusú és értékű gépjárműről. Ha autóhitel vagy autólízing tartozás áll fenn autóján, az sem jelent gondot.

A megoldás a készpénzes autófelvásárlás, ami a bizományos értékesítéssel szemben azonnali készpénzhez juttatja Önt, és még az eladással járó hivatalos kötelezettséggel sem kell bajlódnia!

Az autófelvásárlás a nagyon népszerű eladási alternatíva, ugyanis sokkal kedvezőbb feltételeket kínál az eladóknak, mint a bizományos értékesítés vagy az önállóan hirdetés. A készpénzes használtautó felvásárlás során Ön nem csak mentesül az összes időigényes papírmunkától és hivatalos ügyintézéstől, hanem azonnal készpénzhez jut az ingyenes állapotfelmérést követően.

Az adás-vétel egyszerű és gördülékeny folyamata abban az esetben sem változik, ha a gépjárműn hiteltartozás áll fenn, ugyanis az autófelvásárlás során Önnek csupán annyi a dolga, hogy a hitellel kapcsolatos összes iratot magával hozza, és átadja a munkatársunknak, aki mindent segít elintézni, hogy Ön mihamarabb kézhez kapja autója vételárát.

Készpénzes autó felvásárlás

Ha gépkocsieladáson gondolkodik, egyszerűen, rövid idő alatt, biztonságosan és jó áron szeretne túladni gépjárművén az autófelvásárlás gyors és megbízható megoldást nyújt, ellenben a bizományos értékesítéssel, ahol az eladás akár hosszas hónapokig is eltarthat és előre nem látható extra költségeket is jelenthet! A járműértékesítési lehetőségek közül az autófelvásárlás ideális megoldás Ön számára, ha azonnal készpénzzé tenné gépkocsiját és nem vesztegetné feleslegesen szabadidejét hirdetésfeladásra és komolytalan érdeklődőkre.

Autófelvásárlás készpénzért: a legegyszerűbb megoldás, aminek köszönhetően néhány óra múltán az eladott gépjármű teljes vételára az Ön zsebébe kerül!

Autó felvásárlás árajánlat kérés

Tudjon meg többet az autófelvásárlásról:

Autófelvásárlás - Minden szükséges információt itt talál

Autófelvásárlás kalkulátor - Mi növeli autója értékét?

Készpénzes autófelvásárlás hitellel terhelt autóra - Felvásárlás vagy akár autóbeszámítás is lehetséges!


Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2023-as ünnepi nyitvatartásunk a következő:
Kattintson a részletekért!
Részletek >>
3 dolog, amire érdemes figyelni a téli gumicsere közben!
Az emberek többsége nem szeret karbantartásra és javításra költeni, pedig van néhány...
Részletek >>
Koronavírus tájékoztató
Olvassa el a legfontosabb információkat kereskedésünkkel kapcsolatban!
Részletek >>
Vészhelyzeti nyitvatartás
Kérjük, hogy olvassák el tájékoztatónkat mielőtt eljönnek hozzánk!
Részletek >>
Október 23. és november 1.
Nyitvatartásunkért kattintson!
Részletek >>
2019 augusztus 20. nyitvatartás
Az ünnepnap miatt változik nyitvatartásunk!
Részletek >>

Ügyfélvélemények
K. Balázs
szeretem az itt vásárolt kocsimat, nincs vele gond, nem volt meglepetés
Részletek >>
Sasvari Gergely
Nagyon elégedett vagyok az itt vásárolt autóval, szakszerű tanácsot,...
Részletek >>
Orsi (Suzuki)
Messze sokkal jobbak vagytok, mint némelyik kereskedés! Az ügyintézés is...
Részletek >>
Sz. Balázs
Szép autó, jó áron! A feleségemnek is itt vesszük majd a következőt,...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-14 óra között



Nagyobb méret