A legjobb autós filmek
2017.06.29.

A TOP 5 autós film, amit Önnek is látnia kell!

Legjobb autós filmek

Imádja az autókat és a sebességet? Szereti az akciójeleneteket és az üldözést? Szeretne valami jó kikapcsolódást munka után? Akkor olvasson tovább, mert a legjobb autós filmeket válogattuk össze Önnek egy jó esti filmnézéshez!

A legjobb autós film: #1. Tolvajtempó

Nicolas Cage-el a főszerepben egy igazán ütős és szórakoztató autós filmet dobtak össze a rendezők. Bár a cselekmény egy tipikus rázzuk össze a bandát és csináljuk meg a balhét szálon fut, a filmben feltűnő különleges autóknak és a jobbnál jobb karaktereknek köszönhetően szerethető és izgalmas felvételek születtek.  A történet fő szála a visszavonult autótolvaj Memphis, (Nicolas Cage) és a bajba került öccse köré fonódik, akit csak úgy menthet meg a bátyja, ha 3 nap alatt sikerül ellopnia 50 db luxusjárgányt. Köztük van az Eleanor névre keresztelt 71-es Ford Mustang is, amit Memphis már amúgy is régóta kinézett magának.

Legjobb autós filmek

Eleanor a tolvajtempó leghíresebb autója

A legjobb autós film: #2. Halálos iramban széria

A Halálos Iramban szériát bizonyára Önnek sem kell bemutatnunk. Alig akad, olyan autóbolond, aki ne látta volna a filmsorozat valamelyik részét. A filmből majdnem egy évadnyi jelenetet leforgattak már, teli versenyekkel, akciójelenetekkel és fordulatokkal. A fő karakterek Brian (Paul Walker ┼) az elszánt beépített rendőr, aki imádja az autóversenyeket, és Dominic Torrento (Vin Diesel) a keményfiú, aki illegális utcai versenyekből szerzi a vagyonát. Bár eleinte Brian elakarja kapni Torrentot, később összefognak és csapatként állnak szemben közös ellenségeikkel.Mivel a legjobb autós filmekből a látványosan feltuningolt verdák sem hiányozhatnak, a rendezők és producerek gondoskodtak arról, hogy extravagáns versenyautókkal örvendeztessék meg a nézőiket. A filmben, olyan felsőkategóriás járművek tűnnek fel, mint a Nissan 350Z (2006 Tokiói hajsza), Toyota Supra Turbo (1. rész), vagy a Dodge Daytona (6. rész).

Legjobb autós filmek

Éjszakai autóverseny

A legjobb autós film: #3. Szállító

Szereti a bunyós, autóüldözős jeleneteket? Ha igen, akkor a szállítót kifejezetten Önnek ajánljuk. Jason Stathammal az élen egyik részből sem hiányoznak a pörgős, lövöldözős, ökölpárbajban gazdag képkockák, amik a robbantásos felvételektől még izgalmasabbá válnak. A történetről röviden annyit árulunk el, hogy a főszereplő Frank (Jason Statham), bármit elszállít A-ból B-be, és mindig a felállított szabályai szerint dolgozik, de amikor bizonyos személyek vagy események közbeszólnak kénytelen lesz felrúgni ezeket a szabályokat.

Legjobb autós filmek

Üldözős jelenet

A legjobb autós film: #4. Taxi

Nem csak amerikai filmek kerülhetnek be a legjobb autós filmek közé. Ez igaz a Taxi esetében is, ugyanis a franciák is tudnak élvezhető, és nézhető filmeket gyártani. A Taxit egy francia stáb forgatta, nagyrészt francia színészekkel. A történetben egy száguldozni imádó pizzafutár Daniel (Sami Nacery) és egy lúzer rendőr Emillien (Frédéric Diefenthal) alakítják a főszerepet, akik csak úgy kaphatják el a városi bankrablókat, ha együttműködnek. Daniel rendkívüli vezetőképessége és megfigyelőképessége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen véghezvigyék az akciót a rendőrök. Ez a film abban különbözik a cikkben felsorolt többitől, hogy az üldözős jelenetek mellett, humorban is bővelkedik.

Legjobb autós filmek

Daniel és Emillien akcióban


A legjobb autós film: #5. Drive – Gázt!

Ha egy érdekes autós filmre vágyik, érdemes legalább egyszer megnéznie a „Drive-gázt!” című  filmet, ami elsőre műfajilag elég nehezen behatárolható. Az akciójelenetek kevésbé dominálnak a filmben, mivel a romantikus és kissé erőszakos felvételek is többször előkerülnek a jelenetek során.

Legjobb autós filmek

Ryan Gosling a csendes sofőr szerepében

Leginkább egy akcióval gazdagított művészfilmnek mondható, amiben a névtelen főszereplő nappal egy autószerelő műhelyben dolgozik és (Ryan Gosling) csak a saját szabályai szerint él, éjszaka viszont a rabló gengsztereknek nyújt sofőrszolgálatot, és segít nekik elmenekülni a rablás helyszínéről. Természetesen ebből a filmből sem hiányoznak az üldözős jelenetek, ezért a film nézése közben, biztosan nem fog unatkozni.

Tetszett a cikkünk? Ha van még néhány perce olvassa el az alábbi érdekes témáinkat is!

21 érdekesség az autókról, amiről sohasem halott

Használtautó választás női szemmel

15 nagyon retro autóreklám

Autóvarázs magazin
6 gangos magazin, amivel befutó lehet, ha...
...el karja adni autóját
...következő autóját keresi
...képben akar maradni az autós világban

Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
2018 augusztusi nyitvatartás változás

Mielőtt eljönne hozzánk, tájékozódjon nyitvatartásunkról!

Részletek >>
Pünkösd 2018

Nyitvatartáunkért kattintson!

Részletek >>
Április 30-i és május 1-i nyitvatartás

Mielőtt eljönne hozzánk, kattintson!

Részletek >>
Ünnepi nyitvatartás - 2018 március

Az ünnepek miatt a szokásostól eltérő nyitvatartással várjuk...

Részletek >>
Ünnepi nyitvatartás a karácsonyi időszakban

Kedves Ügyfelünk! Az alábbiak szerint várja Önt üzletünk az ünnepi...

Részletek >>
Merénylet az autónk ellen!

Legyünk elővigyázatosak, nem tréfa, ha lecsapják a kezünkről az autót!...

Részletek >>

Ügyfélvélemények
N. Peti
Sziasztok! Én csak hitel miatt érdeklődtem nálatok, de a tapasztalatom...
Részletek >>
Gyuri
Annyira rendes a kereskedés hiteles kisasszonya! Hozzá menjen az, akinek...
Részletek >>
N. Henrik
Szüleimmel választottuk itt ki az első autómat, tizennyolcadik...
Részletek >>
L. Nóra
Kedvesek, rendesek
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-13 óra közöttNagyobb méret