A legjobb autós filmek
2017.06.29.

A TOP 5 autós film, amit Önnek is látnia kell!

Legjobb autós filmek

Imádja az autókat és a sebességet? Szereti az akciójeleneteket és az üldözést? Szeretne valami jó kikapcsolódást munka után? Akkor olvasson tovább, mert a legjobb autós filmeket válogattuk össze Önnek egy jó esti filmnézéshez!

A legjobb autós film: #1. Tolvajtempó

Nicolas Cage-el a főszerepben egy igazán ütős és szórakoztató autós filmet dobtak össze a rendezők. Bár a cselekmény egy tipikus rázzuk össze a bandát és csináljuk meg a balhét szálon fut, a filmben feltűnő különleges autóknak és a jobbnál jobb karaktereknek köszönhetően szerethető és izgalmas felvételek születtek.  A történet fő szála a visszavonult autótolvaj Memphis, (Nicolas Cage) és a bajba került öccse köré fonódik, akit csak úgy menthet meg a bátyja, ha 3 nap alatt sikerül ellopnia 50 db luxusjárgányt. Köztük van az Eleanor névre keresztelt 71-es Ford Mustang is, amit Memphis már amúgy is régóta kinézett magának.

Legjobb autós filmek

Eleanor a tolvajtempó leghíresebb autója

A legjobb autós film: #2. Halálos iramban széria

A Halálos Iramban szériát bizonyára Önnek sem kell bemutatnunk. Alig akad, olyan autóbolond, aki ne látta volna a filmsorozat valamelyik részét. A filmből majdnem egy évadnyi jelenetet leforgattak már, teli versenyekkel, akciójelenetekkel és fordulatokkal. A fő karakterek Brian (Paul Walker ┼) az elszánt beépített rendőr, aki imádja az autóversenyeket, és Dominic Torrento (Vin Diesel) a keményfiú, aki illegális utcai versenyekből szerzi a vagyonát. Bár eleinte Brian elakarja kapni Torrentot, később összefognak és csapatként állnak szemben közös ellenségeikkel.Mivel a legjobb autós filmekből a látványosan feltuningolt verdák sem hiányozhatnak, a rendezők és producerek gondoskodtak arról, hogy extravagáns versenyautókkal örvendeztessék meg a nézőiket. A filmben, olyan felsőkategóriás járművek tűnnek fel, mint a Nissan 350Z (2006 Tokiói hajsza), Toyota Supra Turbo (1. rész), vagy a Dodge Daytona (6. rész).

Legjobb autós filmek

Éjszakai autóverseny

A legjobb autós film: #3. Szállító

Szereti a bunyós, autóüldözős jeleneteket? Ha igen, akkor a szállítót kifejezetten Önnek ajánljuk. Jason Stathammal az élen egyik részből sem hiányoznak a pörgős, lövöldözős, ökölpárbajban gazdag képkockák, amik a robbantásos felvételektől még izgalmasabbá válnak. A történetről röviden annyit árulunk el, hogy a főszereplő Frank (Jason Statham), bármit elszállít A-ból B-be, és mindig a felállított szabályai szerint dolgozik, de amikor bizonyos személyek vagy események közbeszólnak kénytelen lesz felrúgni ezeket a szabályokat.

Legjobb autós filmek

Üldözős jelenet

A legjobb autós film: #4. Taxi

Nem csak amerikai filmek kerülhetnek be a legjobb autós filmek közé. Ez igaz a Taxi esetében is, ugyanis a franciák is tudnak élvezhető, és nézhető filmeket gyártani. A Taxit egy francia stáb forgatta, nagyrészt francia színészekkel. A történetben egy száguldozni imádó pizzafutár Daniel (Sami Nacery) és egy lúzer rendőr Emillien (Frédéric Diefenthal) alakítják a főszerepet, akik csak úgy kaphatják el a városi bankrablókat, ha együttműködnek. Daniel rendkívüli vezetőképessége és megfigyelőképessége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen véghezvigyék az akciót a rendőrök. Ez a film abban különbözik a cikkben felsorolt többitől, hogy az üldözős jelenetek mellett, humorban is bővelkedik.

Legjobb autós filmek

Daniel és Emillien akcióban


A legjobb autós film: #5. Drive – Gázt!

Ha egy érdekes autós filmre vágyik, érdemes legalább egyszer megnéznie a „Drive-gázt!” című  filmet, ami elsőre műfajilag elég nehezen behatárolható. Az akciójelenetek kevésbé dominálnak a filmben, mivel a romantikus és kissé erőszakos felvételek is többször előkerülnek a jelenetek során.

Legjobb autós filmek

Ryan Gosling a csendes sofőr szerepében

Leginkább egy akcióval gazdagított művészfilmnek mondható, amiben a névtelen főszereplő nappal egy autószerelő műhelyben dolgozik és (Ryan Gosling) csak a saját szabályai szerint él, éjszaka viszont a rabló gengsztereknek nyújt sofőrszolgálatot, és segít nekik elmenekülni a rablás helyszínéről. Természetesen ebből a filmből sem hiányoznak az üldözős jelenetek, ezért a film nézése közben, biztosan nem fog unatkozni.

Tetszett a cikkünk? Ha van még néhány perce olvassa el az alábbi érdekes témáinkat is!

21 érdekesség az autókról, amiről sohasem halott

Használtautó választás női szemmel

15 nagyon retro autóreklám

Autóvarázs magazin
6 gangos magazin, amivel befutó lehet, ha...
...el karja adni autóját
...következő autóját keresi
...képben akar maradni az autós világban

Legfrissebb videónk
Videók megtekintése

Használtautó hírek
Karácsonyi-újévi nyitvatartás

Az ünnepi időszakban nyitvatartásunk módosul!

Részletek >>
A legjobb téligumik

Döntsön jól, mert életek múlhatnak rajta!

Részletek >>
2018. Október 23-i és november 1-i nyitvatartás

Kattintsanak aktuális nyitvatartásunkért!

Részletek >>
2018 augusztusi nyitvatartás változás

Mielőtt eljönne hozzánk, tájékozódjon nyitvatartásunkról!

Részletek >>
Pünkösd 2018

Nyitvatartáunkért kattintson!

Részletek >>
Április 30-i és május 1-i nyitvatartás

Mielőtt eljönne hozzánk, kattintson!

Részletek >>

Ügyfélvélemények
Sz. Endre
Egy olyan autót kerestem, ami nagy, kényelmes és hosszú távon is...
Részletek >>
Sasvari Gergely
Nagyon elégedett vagyok az itt vásárolt autóval, szakszerű tanácsot,...
Részletek >>
Köböl család
Köszönöm azt a sok segítséget, amit kaptunk. A sok autó nézegetés...
Részletek >>
U. Tamás
Használt autó garanciával vittem egy autót a Boxosoktól, így olcsón...
Részletek >>


Személyesen
szeretné kiválasztani használt autóját?
Várjuk telephelyünkön!

Cím | 1185 Budapest, Üllői út 738.
Értékesítés | +36 20 542 97 09
  +36 20 912 79 03
Autófelvásárlás | +36 20 980 50 75
Hitelügyintézés | +36 20 389 01 71
Hétfőtől – Péntekig | 8-18 óra között
Szombaton | 8-13 óra közöttNagyobb méret